star-wars-banner.jpg
  • mrzed001
    Én bizakodó vagyok
    Én meg HARDCORE REALISTA :pp

no.1.: Az ifjú Indiana Jones sorozat.
    Hát nemtom te ugyanazt az ifjú indiana jones-t nézted-e, mint én, de sztem egy hatalmas nagy rakás sz------ volt
    Valamikor réges régen, még a Sat1-en a Star Trek TOS-os időkben elkezdték adni, istenbizony néztem volna, majd minden részt láttam (min a feléig, amikor inkább átkapcsoltam a komcsi 1-esre, vagy német reklámra, mert még az is jobb volt annál :pp pedig a Fordos Indiana-s filmeket min 20x láttam)

no.2.: A történet a Birodalom hatalomátvételétől kezdve felfogja ölelni a Lázadás első 20 évét ... 20 év alatt (100 rész alatt) számtalan csalás, árulás, titkos gyűlés, szerelem, barátság, bukás, halál, apró győzelmek, és vereségek bukások, és számtalan dramaturgiai fordulatok jelenhetnek meg. Nem ez az amit elvártok a sorozattól?
    Színvonalat várunk el a sorozattól. Az, hogy van egy megalkotott univerzum még nem jelenti azt, hogy ezt képesek lesznek jó sztorikkal meg is tölteni. Na ehhez kell egy ÍRÓ (csupa nagybetűvel, mint JMS :pp).

no.3.: Díszletek. A költségek kis részét fogják adni, még ha a rajongóktól szerveznének gyüjtést is le tudnánk forgatni! Emelett, senkit nem izgat fel, h újra láthatja majd, a Tatuin perzselő homokját, a Hoth fagyott világát, Nézhetjük ahogy kalandoznak hőseink az Endor őserdeiben és még számtalan világban.
    1) ideje lenne leszokni az Endorról. Az egy külső rendszer, senkit nem érdekel, semmi nincs ott csak kis szőrös buta ewokok.
    2) illeszkednie kell a sorozatnak a filmekhez, és ugyebár tudjuk, hogy GL mennyire is képes saját sztorijához kapcsolódni
    3) vannak a Star Wars univerzumban játszódó hivatalos könyvek dögivel (pölö Han Solosak), szóval lenne mit sorozatba tenni, de mint azt ugyancsak tudjuk GL féltékeny a saját univerzumába jobb könyveket írókra.
    Ezért nem filmesítette meg soha az Ep7-9-et, pedig ott a csodás Thrawn trilógia Timothy Zahn-tól (van olyan jó, mint az Ep4-6, és fényévekkel übereli az Ep1-3-at) + még 2 Thrawn könyv folytatásnak (össz 5), a Kolériai Trilógia, ....

reményeim szerint Yoda se csupán meditált a Dagobah rendszerben 20 évig. (Ellenpont Jar-Jar is digitális szereplő :( .)
    Lsd előbb, bizony a könyv folytatások erre is adnak magyarázatot (100$ fogadok, hogy egy darab folytatás könyvet el nem olvasott GL)

Egyetlen ellenérv .: Bizony a Jedikről, vagy a fénykarduk duruzsoló hangjáról lemondhatunk egy időre.
    Ugye nem mondod komolyan, hogy szted GL lemondana a Jedikről, amikor főleg ők adják el a SW-t? Persze, sztori szerint nem igazán láthatnánk belőlük, max sötétet (pl. Han Solo és a Fejvadászok), de szted érdekelni fogja ez GL-t, vagy az extra $ belecsempészi valahogy?

u.i.:
    Én sztem olyan 2008-ig a BSG fogja uralni a "piacot", talán addig, vagy ezután fog még valami durrani, de akkor is egy ellenfél nem elég, h lenyomjon egy SW-t sztem.

Szted 2 scifi nem mehet egymással párhuzamosan? Sztem igen, sőt növelik egymás nézőszámát (persze ha nem egy időpontban vannak, hanem más napon, vagy pölö egymás után - SciFi Channel: SG1, Atlantis, BSG 20-23:00-ig -)
    Ez sztem nem probléma, az viszont gond lenne, ha nem adnának scifi-t, csak hogy eléggé kiéhezzünk rá