star-wars-banner.jpg
  • PayaVP
    Én bizakodó vagyok, szval hagy mondjak pár pozítiv érvet a sorozat mellett.

no.1.: Az ifjú Indiana Jones sorozat. Végig fordulatos, összetett mégis minden rész egyedi, vannak benne összefüggések, drámák, és poén epizódok. Máig sztem az egyik legigényesebb sorozat. Na most eddig Lucas-ék háza táján csupán ezt csinálták sorozat témában. Mégis leszóljátok őket?

no.2.: A történet a Birodalom hatalomátvételétől kezdve felfogja ölelni a Lázadás első 20 évét. Az utolsó 3-at ugye a filmek dolgozzák fel. :D 20 év alatt (100 rész alatt) számtalan csalás, árulás, titkos gyűlés, szerelem, barátság, bukás, halál, apró győzelmek, és vereségek bukások, és számtalan dramaturgiai fordulatok jelenhetnek meg. Nem ez az amit elvártok a sorozattól?

no.3.: Díszletek. A költségek kis részét fogják adni, még ha a rajongóktól szerveznének gyüjtést is le tudnánk forgatni! Emelett, senkit nem izgat fel, h újra láthatja majd, a Tatuin perzselő homokját, a Hoth fagyott világát, Nézhetjük ahogy kalandoznak hőseink az Endor őserdeiben és még számtalan világban.

no.4.: Cameo-k. Biztosra veszem h aki teheti majd, benne akar majd lenni. Emellett arról se szabad megfeledkeznünk h bizony sok szereplőt nem is kell szerződtetni, hisz kit érdekli, h Hayden Christensen van-e Darth Vader ruhájában és h épp ki bujt bele Boba Fett fejvadász szerkójába, de a digitális technikával életre lehet kelteni még sok más szereplőt is. Jabba és Watto biztos megfordul majd a sorozatban, és reményeim szerint Yoda se csupán meditált a Dagobah rendszerben 20 évig. (Ellenpont Jar-Jar is digitális szereplő :( .)

Egyetlen ellenérv .: Bizony a Jedikről, vagy a fénykarduk duruzsoló hangjáról lemondhatunk egy időre. De helyette majd kapunk két trilógiát összekötő sorozatot, technikai átalakulással, jawakkal, buckalakókkal, felhővárosi kalandozással, csempészéssel, Millenium Falcon cameo-val, talán Csubbakkával, lépegetőkkel, X-winggekkel, és Tie Fighterekkel, klónakat felváltó sorkatonákkal, Halálcsillag építési szabotázzsal, Tarkin főparancsnokkal, R2-val és 3PO-val, és jó pár újjító mégis, gyökeresen a Star Wars Univerzumhoz kapcsolódó újdonsággal és kalanddal. Nem tudom h vagytok vele srácok, de én Lefogom tölteni és ne adj isten ha valamelyik csatorna megvenné, előtte fogok ülni és nézni, mert ez Star Wars, és én részesülni kívánok belőle.

u.i.:
    Sok mulhat az időzítésen is és ezt Lucasék is tudják. A 3d-s sorozat afféle felvezető lehet, és emellett gondoljatok csak bele. Addigra (5 év múlva) a most ász Sci-fi sorozatok kifutnak. Nekem erős a gyanum h az SG1 a 10 évaddal ér véget, az SGA pedig talán egy-két évvel éli túl, de 7 évadot semmiképp nem nézek ki belőle. A BSG is képes döglődni mint látjuk, én eleve azt mondtam rá, h ez a sztori 3-4 évre elég, de szívem szerint 5 évig is elnézném. Az utolsó trek cancelt kapott, csakugy mint a firefly, az X-aktáknak vége. A megmaradt sci-fi sorozatok nem konkurenciák az SW-nek. Én sztem olyan 2008-ig a BSG fogja uralni a "piacot", talán addig, vagy ezután fog még valami durrani, de akkor is egy ellenfél nem elég, h lenyomjon egy SW-t sztem.