nimfas#1100
megnéztem.... még van min csiszolni, de már most eszerszer jobb mint a "HÍRES" (hírhedt) dark akármi... amit pár éve csináltak... legnagyobb poén az volt, hogy a fickóval nem szembenézett a tükörképe a pilótafülkében, hanem épp abban az irányban amerre ő :-DDD
Túl sok a film elején a repülés.... már szinte realtime látom ahogy az űrből a bolygó felszínére ér az űrhajó, kicsit kevesebb több lenne, ha érted.
Másik dolog ami megütötte a szemem, hogy a bolygón ahol olyanok az épületek, mint a Tatooine-on... vhogy nem tudom egyeztetni a hóval és a jegenyefákkal. Ez persze csak szőrszálhasogatás...
Továbbá feltűnt, hogy a zenész hölgy Twilek (ha jól írom...) csápjainak színe nem egyezik az arc és testszínével, pár árnyalatnyi eltérés, de észrevehető...
Nem tudom ki az a Mátrix-os fickó a napszemcsiben, de olyan, mintha rossz filmbe lépett volna be... bőrkabát+napszemcsi... MATRIX feeling. :-)
Azért nagyon kíváncsi vagyok a végleges változatra... mikor lesz kész?
Revelations dvd-m van.... de még nem láttam, csak beletekertem, abban speciel nagyon tetszenek a számítógépes részek....