5229
star-wars-banner.jpg
  • Punker
    Animal Planet-en dokumentum film van az állatokról :)
  • nimfas
    megnéztem.... még van min csiszolni, de már most eszerszer jobb mint a "HÍRES" (hírhedt) dark akármi... amit pár éve csináltak... legnagyobb poén az volt, hogy a fickóval nem szembenézett a tükörképe a pilótafülkében, hanem épp abban az irányban amerre ő :-DDD

Túl sok a film elején a repülés.... már szinte realtime látom ahogy az űrből a bolygó felszínére ér az űrhajó, kicsit kevesebb több lenne, ha érted.
    Másik dolog ami megütötte a szemem, hogy a bolygón ahol olyanok az épületek, mint a Tatooine-on... vhogy nem tudom egyeztetni a hóval és a jegenyefákkal. Ez persze csak szőrszálhasogatás...
    Továbbá feltűnt, hogy a zenész hölgy Twilek (ha jól írom...) csápjainak színe nem egyezik az arc és testszínével, pár árnyalatnyi eltérés, de észrevehető...
    Nem tudom ki az a Mátrix-os fickó a napszemcsiben, de olyan, mintha rossz filmbe lépett volna be... bőrkabát+napszemcsi... MATRIX feeling. :-)

Azért nagyon kíváncsi vagyok a végleges változatra... mikor lesz kész?
    Revelations dvd-m van.... de még nem láttam, csak beletekertem, abban speciel nagyon tetszenek a számítógépes részek....

További szerencsés napot...

May the Force be with You :-D
  • deep
    Ennyire gáz, hogy nem is méltatod szóra?
  • deep
    Hozzáteszem, hogy a képsorok korántsem végleges minőségűek. A legtöbb jelenet már egy az egyben tök más:D

így nézzétek:)
  • nimfas
    hi... most kezdtem el leszedni a videJót..... belenéztem az első 15 mp-be... :-)
    Miért van az, hogy az összes galaxis (Lófej és társai) a bolygó mögött vannak, miért nem szétszórva, nem túl reális, ha lehet ilyet mondani egy Star Wars fan-film esetében :-)

Ha lejön megnézem az egészet persze :-D

Üdv.
    Nimfas
  • deep
    Hello!

Feltettünk egy kis DEMO-t a honlapra ide kattintva már szedhetitek is.

Jól haladunk, hamarosan elkészülünk:)
  • Punker
    hogy lesznek a lépegetők :)
  • Sland
    jaja.. szintén ez a bajom. az a kár hogy ezeket a régebbi könyveket nem nagyon lehet már beszerezni, csak gyűjtőktől...
  • tigeroo
    jah csak kinek van kedve gépen olvasni ( a birodalom örököseit kiolvastam laptopon, + sötét erők ébredése 4. fejezeténél járok) de nagyon kényelmetlen fel-le scrollozni stb..:(
    nyomtatni meg nemhiszem hogy kinyomtatom:D
  • Sland
    http://slp.dwalin.ru/ oldalon van pár sw könyv
  • HiPPoNaX
    Kutatni kell, Bp-n a Krusper utcaban van egy kimondott scifi-fantasy antikvarium, ott erdemes korulnezni. Elso 2 kotetre van esely, az Utolso parancs viszont baromi ritka, vagy 2 evig kerestem mire teljesen veletlenul belefutottam egy peldanyba a nyugati aluljaroban az egyik antikvariusnal.
  • tigeroo
    Sziasztok ! Már hetek óta keresem a Zahn féle trilógiát, de egyik antikváriumban, könyvesboltban se találom!:S
    Magyarországon lehet-e egyáltalán egy ilyen ritkasághoz jutni..
    [egy esetleges nyomdai megrendelés mennyi pluszköltséget jelentene?..aki már tapasztalt ezen a téren]
  • evil 007
    tudja valaki hogy honnan tölthetem le a sitek bosszúját??? mert nagyon megszeretném nézni
  • rezsofiz
    feliratok.hu
  • GKA014
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Star Wars 3 - hoz magyar feliratot?
  • Breki33
  • deep
    Photoshop és Premiere kell hozzá.Ahonnan tudod:D
    Premiere csak addig, amig az avi-t filmstrippé konvertálod, azt már megeszi a Photoshop.
  • evil 007
    és a fénykard csinálót honnan?
  • deep
    Mit?Max a html dokumentumot tudod letölteni.Ez egy tutorial:)
    Amikor én csinálom, egyszerűen nyitva hagyom azt az ablakot és nézegetem, hogy mi a következő lépés:)
  • evil 007
    amit irtál linket ott mire kell menni hogy letöltsem?????????
  • deep
    Nincs sajnos.Annyit tudok, hogy még ebben az évben
    BTW itt van egy link, amivel videora kiváló minőségű fénykardot lehet készíteni.Elsőre hosszadalmas procedúrának tűnhet, de nem az.Messze ez az eljárás adja a legszebb fénykard effektet.
  • Korpa
    Van már pontos időpont hogy mikor vetítik?
  • deep
    Éppen lehetne.Miért ne?A héten lesz időm, akár meg is csinálhatom.
    Mis is várjuk már, hogy megmutathassuk a filmet:)
  • Mhosah Myth
    Lehetne egy olyat kérni, hogyha lesz időd, hogy készíts egy útmutatót hogyan készítsünk fénykardot címmel... Lépésről lépésre ha nem nagy gond... :) Szerintem sokaknak hasznára válna és feltehetnéd a honlapra.

A filmből arra vagyok kíváncsi, hogyan keveredik bele Maul :)
    Meg a történet is érdekel, már alig várom, hogy láthassam.
  • _Vegeta_
    Jah oke akkor sorry. :)

datango: Jo film volt moziba kulonosen, de sw1et meg most is szivesebben veszem elo, pedig rengetegszer lattam az sw3 meg nemkell. :)
  • datango
    kivancsi lennek a sw6 utan levokre is...
  • datango
    sztem meg a sw 3 a beszt .) ot derul fény a dolgokra :)
  • Mhosah Myth
    :)) Te értelmeztél rosszul engem... Én csak elmondtam a saját álláspontomat, mégpedig hogy nekem is nagyon tetszik csak kivéve Jar-jar-t...
  • _Vegeta_
    Nemtom lehet rosszul ertelmeztel. En szeretem az sw1et az uj trilogiabol a legjobb resz.
  • Sland
    nekm megvan pár könyv gépen. akinek kell írjon egy privit és elküldöm
    könyvek:

anderson_kevin_j_sotetkard_hu_rtf
    avery_dale_han_solo_es_a_fejvadaszok_hu_rtf
    brooks_terry_baljos_arnyak_hu_rtf
    crispin_a_c_a_hutt_jatszma_hu_rtf
    davids_paul_es_hollace_a_hutt_visszavag_hu_rtf
    davids_paul_es_hollace_darth_vader_kesztyuje_hu_rtf
    glut_donald_f_a_birodalom_visszavag_hu_rtf
    hambly_barbara_alkonybolygo_hu_rtf
    kahn_james_a_jedi_visszater_hu_rtf
    salvatore_r_a_klonok_tamadasa_hu_rtf
    webster_malcolm_a_jedi_hatalma_hu_rtf <<< hamisítvány
    zahn_timothy_a_hoditok_oroksege_hu_doc
    zahn_timothy_a_jovo_latomasa_hu_rtf
    zahn_timothy_a_mult_kisertete_hu_rtf
    zahn_timothy_sotet_erok_ebredese_hu_rtf
    zahn_timothy_birodalom_orokosei_hu_rtf
    zahn_timothy_utolso_parancs_hu_rtf
  • Korpa
    Mindent ki lehet bírni.. én speciel semejikben se rühelltem semmit...
  • rezsofiz
    Ugyanezen az állásponton vagyok én is.
  • Mhosah Myth
    Nekem semmi bajom az SW1el kivéve Jar-jart... Őt úgy rühellem mint a ....-t. :)
  • _Vegeta_
    Az sw1 hihetetlen hangulatos lett, az ep2 meg egy CGIvel teletuzdelt baromsag. Szvsz.
  • deep
    Minden részben találhatunk olyan momentumokat, amiért lehet rajongani az adott epizódért:)

Nekem az 1. is tetszik. Jar-jar komolytalanságáért kárpótol Liam Neeson leghitelesebb jedi alakítása, és Darth Maul:)
  • _Vegeta_
    Az episode 2 mestermu? LOL :D
  • Sati84
    Most fejeztem be nemrég a KOTORt, és be kell vallanom, hogy ez ütött... Nagyon jó volt a történet!

A filmek közül egyedül az Episode I-et nem szeretem, a többi mestermű!
  • _Vegeta_
    Nonsztopp sztárvársz, ezigen!
  • rezsofiz
    Na ma megnéztük 10en 1-2-3at : ) Holnap jön 4-5-6.
  • nimfas
    Nekem megvan az összes SW könyv.... 2 polcot elfoglal :-)
    De nem adom el :-) Azt sem tudom mennyit érne....