A szisztem sokkal kapcsolatos cuccosok...
  • dronkZero
    Mondjuk csak harminc hozzászólással ezelőtt kérdeztem, de az már másfél éve volt(:D), hogy az első részével játszottatok? Annak is qrvajó a sztorija. Mellesleg olyan ötletek vannak benne, amiket teljes egészében még egyetlen játékban sem láttam. Például hogy az életnövelő cucc egyre kevesebbet gyógyít, ha nem várok a használatuk közt, mert a szervezetem hozzászokik a szerhez. Vagy hogy a különböző extra bőrtapaszoknak (király cyberpunk motívum) vannak mellékhatásaik, pl a szemet érzékenyebbé tevő cucc hatásának lejárta után egy darabig kevésbé látok, meg ilyesmi. A cyberspace sem sok helyen van megoldva.
    Na meg Shodan ott mutatkozik be, nem kevéssé embertelen. (Ki akarja irtani a Földet, ugye, és benépesíteni az általa teremtett új élettel)
    A második részben (főleg az első részben szerzett élményeim miatt) kirázott a hideg, amikor először meghallottam az űrből fogott üzenetben Shodan jellegzetes háttérhangját(azt a magas, elektronikus zümmögést).... Addig nem teljesen értettem, hogy mi köze az első részhez, de ott eléggé megfagyott bennem a sz*r is... :)