manypet#38
"Nem, mert van SSBN és ICBM és oroszoknak még mobil szárazföldi BM is."
Ettől még az atomarzenál sérül és az egyik eleme részben kiesik.
"Ezen felül harcászati atomfegyvert képes vadászgép méretű gép is vinni."
Csak nem mindegy, mekkora távolságra.
"a briteknek, franciáknak, India, Pakisztán és Izraelnek nincs is interkont bombázója. Sőt. Kínának sincs."
Nem is ők számítanak. Hanem a két szuperhatalom.
"Ebből hogy a frászba sikerült levezetni a megborulást...?"
Milyen megborulást? Ne hisztizz már. Megbontást írtam. Sehol nem írtam, hogy a "ház összedől". De hogy hatással van rá, az biztos. Ezzel meg épelméjű ember nem játszik.
"Megint jót röhögtem."
Magadon? Az érthető, mert már megint hisztizel, mint egy fürdős kurva, csak mert valaki éppen nem ért veled egyet. ... Megtennéd a kedvemért, hogy hozzászólás előtt beveszed a gyógyszered? Hátha tudsz majd akkor provokációk meg sértegetés nélkül is vitázni.
"Minden amerikai F-4-es atomfegyver hordozó volt. Senki sem sipítozott a világba olyan butaságot, hogy a Vietnám megbontotta az atomegyensúlyt, amikor szétaknavetőzött gépeket a betonon."
Mert akkor még ezek az egyezmények nem léteztek.
"Mert bőven volt helyette más."
Az F-4 kis hatótávolságú repülőgép. Egy bombázó meg nem. Értem én, hogy rinyálsz megint, mint a fürdős repedt sarkúak. De ezt a különbséget azért te is jól tudod. F-4 Phantomból volt temérdek. De pl. B2 vagy Tupoljev bombázóból már jóval kevesebb van.
"Aha persze. Azért kellett sokszorosára emelni bónuszt és vitték már a bűnözőket, az igazi vadállatokat is."
Azokat már az első évben elvitték. Lemaradtál, nyulambulam? :-) Mondom, hogy nem az ukrán propagandát kellene olvasnod. Utoljára szerkesztette: manypet, 2025.06.05. 14:27:45