• militavia
    akkor az tényleg megbonthatja a nukleáris egyensúlyt. Hiszen innentől bárki képes lehet hasonlóra.

Nem, mert van SSBN és ICBM és oroszoknak még mobil szárazföldi BM is.
    Ezen felül harcászati atomfegyvert képes vadászgép méretű gép is vinni.
    Elve ott kezdődik, hogy pl. a briteknek, franciáknak, India, Pakisztán és Izraelnek nincs is interkont bombázója. Sőt. Kínának sincs.

Ebből hogy a frászba sikerült levezetni a megborulást...?
    Mintha azt mondanád, hogy ha leverik a csillárt és letépik a tapétát, akkor ettől összedől a ház.

So, hol és mitől borul meg? N+1-dik alkalommal sem sikerült levezetni semmivel az ez. Persze értem én, hogy jól hangzik a valóság meg unalmas. Az atom TRIÁD terminológia mond valamit? Hm...?

Hát mert épelméjű ember nyilván nem is tesz ilyet. Nem támad meg olyan létesítményeket, amelyek akárcsak picit is kötődnek a nukleáris atomarzenálhoz.
    Megint jót röhögtem. Minden amerikai F-4-es atomfegyver hordozó volt. Senki sem sipítozott a világba olyan butaságot, hogy a Vietnám megbontotta az atomegyensúlyt, amikor szétaknavetőzött gépeket a betonon. Mert bőven volt helyette más. Most is ez van. Bőven van CM platfrom, egyetlen Tu-160-at sem ért semmiféle bántódás.

Oroszországban az utóbbi 3 évben nem csökkent érdemben az önkéntesen bevonulók aránya, az ilyen támadások során meg mindig megugrik.
    Aha persze. Azért kellett sokszorosára emelni bónuszt és vitték már a bűnözőket, az igazi vadállatokat is. Mert van elég önkéntes. Édes istenem...
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.06.05. 14:13:30