• manypet
    "Szép wall of text, csak érinteni sem sikerült a témát és szintet, amit írtam. Jössz csecsemő meg 3 éves gyerekkel. Az MI-vel a sok lökött és cégvezér nem 3 éves embereket, hanem felnőtt munkavállalókat akar lecserélni."
    És akkor te jössz azzal, hogy nem értettelek meg? LOL
    Mondd, te tényleg azért jársz ide, hogy lejárasd magad? Mert ha igen, akkor nagyon jól csinálod. :-)

"Kérdezek olyat, ami BIZTOSAN nem érhető el a neten (katonai repülés és légvédelem témában) és kb. rizsázásra képes, ahogy minden más téren."
    Ugyanígy ha egy óceániai bennszülöttől kérdezünk ilyet, aki életében nem látott még repülőt, pont hasonlóan komoly választ fog adni. Zseniális vagy, hogy ilyenre magadtól rájöttél.

"Az MI egy emberhez képest végtelen gyorsan próbálkozó egysejtű szintjén van."
    Pont ezt írtam én is. Melyik része nem volt érthető? :-)
    Ráadásul kiegészíteném a korábbiakat:
    Az emberi agy hatványozottan kevesebb energiával képes sokkal nagyobb szintű problémamegoldásra, mint az MI.
    De ettől még az MI valóban mesterséges intelligencia. Csak fejletlen.

"Az agyról meg nem mintázhatták, hiszen nem nagyon értjük, hogy az agy hogyan működik, sejtéseink és részismereteink vannak."
    Ugyan mindent nem értünk, de azért nem is vakon tapogatózunk már. És de, bizony a mesterséges neurális hálózatokat és működésüket az agyról mintázták. És ez is a mesterséges intelligencia egyik megoldása.
    Utoljára szerkesztette: manypet, 2025.05.21. 13:03:12