CommieSlayer#26
Ezt az egót! :D Ez a videó a TE egyetlen forrásod, amire támaszkodsz, nem az enyém. Ezt külön neked kerestem, mert te lusta voltál rá. Nekem ez nem újdonság, neked új. A te szinteden lett elmagyarázva. Vannak ettől részletesebb videók is, amikre megint csak lusta vagy rákeresni. Van publikust pdf is a technikai részletekről, arra is lusta vagy rákeresni. Most erre a videóra sincs értelmes válaszod, csak kényszerből neki állsz relativizálni, meg szándékosan olyan dolgokat emelsz ki, ami nem újdonság. Nem nem a chain of tought meg a desztilláció az újdonság. Az önreferencia alapú tanulás az újdonság, amit írtam is korábban. A hardwer újszerű kihasználása is újdonság, ami miatt sokkal olcsóbban tudják tanítani a modelljeiket. A desztilláció módjában is vannak újítások, mert a nyugati cégek nem tudták ilyen jól tömöríteni a modelljeiket, a deepseek rájuk ver teszteken.
Itt az egódat állítod szembe a valósággal. Csak nemtudom én miért kellek ehhez. Nincs miről meggyőznöd, mert eleve nem értesz az egészhez. Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.03.11. 23:07:35