• CommieSlayer
    Írtam rólad a kommentemben:
    "Azok tudnak ellene a legkevésbé védekezni, akik erőszakos hajlamúak és nem képesek 1-2 lépésnél hosszabb következtetési láncokat nyomon követni."
    Nem tulajdonítasz jelentőséget annak, hogy egy közösség önkéntesen szerveződik, vagy erőszak mentén. Hogy a döntéshozó a saját tulajdonáról dönt vagy máséról. Hogy a döntéshozónak egyáltalán van-e tulajdona, vagy bármilyen egyéb jogalapja az érdekei érvényesítéséhez. Neked ugye rabszolgaság is, meg az önkéntesen, fizetésért vállalt munka is egyformán munka. Nem érzékeled a minőségbeli különbséget a kettő között. Neked az hogy valaki a saját jogait, vagy a saját tulajdonát védi az ugyanúgy politika, mint mikor valaki erőszakkal másokra kényszeríti az akaratát.

Nem, a politika nem a vita vagy az egyezkedés szinonímája. Én erről a politikáról beszéltem:
    "A politika a társadalom különböző csoportjainak tevékenysége az állami hatalom megszerzéséért, megtartásáért és befolyásolásáért, hogy ennek révén érdekeiket érvényesíthessék, társadalmi céljaikat elérhessék."