Star Wars Outlaws
  • Sunrider924
    Az Ubi+-t nem kell folyamatosan fenntartani az aktivalas utan, aktivalod, kiporgeted a jatekot ami erdekel es utana lemondod igy a honap vegen nem kerul automatikus meghosszabitasra, tehat csak 1 honapot fizettel ki, az kerul 18 euroba. Utana barmikor ujra aktivalhatsz egy honapot nincs semmifele megkotes vagy kovetkezmeny hogy a koztes idoszakban az account nem volt aktiv. Azok a jatekok amiket Ubi+-al jatszottal azok megkapjak a cimket es miutan lejar az elofizetes nem elerhetoek de ha utana akarmikor akar evekkel kesobb aktivalod megint az Ubi+-t akkor megint hozzaferhetove valnak es megorzik a progressed is az adott cimen belul.

Fizetett hirdetest olvastal

Najo nem, csak ugy erzem te is az a regivagasu faszi vagy mint en voltam es nem izlik ez a fajta licenszelesi metodus inkabb szereted megvenni amire szukseged van hogy az utan akkor a tied. Te dontesz, en kiprobaltam, semmilyen problemam nem volt vele, hibatlanul, gordulekenyen mukodott a szolgaltatas es miutan kiporgettem az AC Valhallat vagy a FC6-ot igy nem ereztem semmilyen modon hogy de most ez miert nincs ott a polcon hard copyba a tobbi mellett, erdekelt a game, vegigjatszottam, kerem a kovetkezot :)