Star Wars Outlaws
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker az Ubisoft+ havi elofizetes 18 dodoert, mar early accesben is jatszhato volt az Outlaws, es ha kiporgeted hamarabb mint hogy lejarjon az egy honap akkor ott a teljes katalogus marhasok jatekkal, jatszhatsz amit akarsz, ez mar nem ujdonsag, csodalkozom amikor olvasom hogy ki mit vacilal meg learazasra var...
Korabban az EA Originje ugyanigy mukodott es azt is gondoltam konkretan hogy az Ubi onnan vette kolcson az otletet, ha jott jatek ami erdekelt befizettem az egy honapot es kijatszottam a jatekot( Anthem) es meg kerestem mast is( SW Jedi Fallen order)ami jo volt idotoltesnek.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.08.31. 11:44:32
Korabban az EA Originje ugyanigy mukodott es azt is gondoltam konkretan hogy az Ubi onnan vette kolcson az otletet, ha jott jatek ami erdekelt befizettem az egy honapot es kijatszottam a jatekot( Anthem) es meg kerestem mast is( SW Jedi Fallen order)ami jo volt idotoltesnek.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.08.31. 11:44:32
először is,nekem nincs meg mégis belemagyarázok 😄 mert ugyanebben a dilemmában voltam mint te. Amit láttam,hogy sokkal jobb ,mint a hiszti ami előtte volt,hogy fos lesz. néztem The VR,néztem asmongoldot,szal láttam pozitiv és negatív véleményt is róla. és arra jutottam hogy nem húzom be ennyiért. várok egy akcióra,és 30-40 dollárért kb karácsonykor egy akcióban behúzom. számítok rá,hogy addigra lepörög,és karira beakciótzzák.
ugyanúgy vagyok mint a homeworld 3-al,nagyon lehúzták,mert nem olyan mint az elődök,rövid a sztori stb,és többnyire az jött ki hogy teljes áron nem éri meg. majd akcióznak azzal is,akkor behúzom.
ugyanúgy vagyok mint a homeworld 3-al,nagyon lehúzták,mert nem olyan mint az elődök,rövid a sztori stb,és többnyire az jött ki hogy teljes áron nem éri meg. majd akcióznak azzal is,akkor behúzom.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sziasztok!
Megvette valaki a játékot? Nagyon vacilálok rajta, mert érdekesnek tünik, de nem tudok dönteni, YT-on is felemás videókat találok a játékról. Kinek mi a véleménye? Érdemes megvenni? Csak úgy 70$-t nem akarok kidobni érte.
Megvette valaki a játékot? Nagyon vacilálok rajta, mert érdekesnek tünik, de nem tudok dönteni, YT-on is felemás videókat találok a játékról. Kinek mi a véleménye? Érdemes megvenni? Csak úgy 70$-t nem akarok kidobni érte.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
← ElőzőOldal 3 / 3