Star Wars Outlaws
-
Kancsalborz #56 Hát én tényleg úgy voltam hogy nincs értelme a további szájtépésnek, de miután belinkeltél végre valami "szerinted konkrétumot," behozva a videót azonnal felröhögtem, és ezt még muszály leírnom bocs XD :
Ember, te megnézted a videó dátumát hogy mikor készült ?
Úgy egyébként hogy az miről szól ? Az még megvan hogy mi volt az első hsz.-om témája hogy miről kezdtünk el "vitatkozni" ??? XD...
Segítek, mert mostanra már biztos vagyok benne hogy gőzöd nincs ezen "bonyolult" összefüggésekről, meg úgy általában fogalmad sincs az érvelés alapvető fogalmáról :
Az megvan, hogy én egy "divatfikázásra" adott válaszomban (aminek a beírója az általa vélt értelmét azóta sem tisztázta egyébként, csak beböfögött ide valamit, majd mind ki jól végezte dolgát, továbbállt...) amiben én arról beszéltem, hogy szerintemt a játékot ért kritikák döntő többsége maga a játék minőségét kifogásolja, te pedig erre a "csak woke-ozás megy" "ellenérved" megerősítésére egy -a konkrét játék megjelenése előtt- öt hónappal készült videót linkelsz be ide aminek még csak a témája sem ezen game, egészen másról beszél, és csak megemlíti ezt, csak azért linkeled, mert ez passzol a te elméletedhez ??? XD
És ja, te meg írd be a keresőbe pl. hogy : flat-earth, és máris oldalak sźázai, ezrei bizonyítják hosszan, kimerítő "alapossággal", hogy a föld igenis lapos, meg az ember még a világűrben sem járt még, nemhogy a holdon...már az ilyen magadfajták számára, akik összekeverik a hit, a kritikátlan meggyőződés, és az objektív szemlélés, és érvelés fogalmait... :)
Úgyhogy ember, nem én vagyok "lusta vitázni", hanem te nem ismered a "vita", és mint mondtam az érvelés alapvető fogalmát sem, addig bírtál eljutni hogy : "Báncs'ák a játékot pedig szerinted jó, és csak a woke-ozók fikáznak", és ebből a szent meggyőződésed -akár csak árnyalásáról is- ember nincs aki meggyőzzön...
De -legalábbis én, isten ments- az biztos hogy nem is akarlak, -már csak azért sem nert mint az első hsz.-ban írtam, és azóta csak egyre jobban megerősíted- a kognitív disszonancia erős jelei mutatkoznak itt alant, és nem nálam, (mint pl. a fentebb említett laposföldhívőknél egyébként kimutatottan.. XD) úgyhogy tudod mit ?
Igazad van. A woke-ozás miatt "fikázzák" a játékot.
Erről ennyit. Több szót nem is pazarolnék erre, szevasz. :)
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2024.09.15. 11:04:49