Star Wars Outlaws
-
Nem akartam, de lattam par tenyleges gameplay videot (akik tenyleg jatszottak, nem bugokra es baromsagokra fokuszaltak) az Early elso napjan, ott megtetszett, aztan ugy voltam vele, hogy lehet jo lesz ez. Pont tegnap irtam le a SWtOR topikban, hogy 5-6 oranyi jatek utan mi a szitu, bevagom ide, bar tul sok konkretum egyelore nincs benne.
"Engem beszippantott, az elso par ora eddig nagyon tetszik (most ertem az elso bolygora) - bar aki a speeder iranyitasat kitalalta ott, azt peklapattal vernem agyon :) Kivancsi leszek a prologue utan, amikor szabad kezek kap az ember, akkor milyen lesz, egyelore elegge sztori vezerelt.
Egyelore bugba nem futottam bele, de azert kell majd patch, az tuti, olvastam erdekes dolgokat :) A 3060-as birja medium-high hibrid beallitasokat (rtx nyilvan off), az animaciok jok, a berthesdahoz szokott lelkem picit sajnalja, hogy nem lehet mindent lootolni, amit meglatok, de hat ez van. A motor ugyanaz, mint a Div1-2, vagyis baromi szep a latvany. Nagyon jol osszeraktak a kornyezetet, a belso terek (kocsmak, "varosok", stb.) tenyleg az eddigi egyik legjobb, amit SW jatekban lattam.
Ami fura meg most, hogy rengeteg gyorsbillentyu van, elszoktam mar tole es meg nem rogzult minden, igy neha nem tudom melyik gombot is nyomjam, ha ezt akarom, vagy azt akarom. A kis joszag iranyitasa egesz jo, red deadbol lenyultak a slow motion alatti kijelolt celpontokra lovest, tetszik. Az ilyen arkad jellegu falakon ugralok meg kapaszkodok dolgok egyelore nem tobbek, mint az AC vagy Tomb Raider barmelyik reszeben, remelem kesobb sem lesz tulzasba veve.
Kay karaktere is tetszik, nem tudom mit hisztiztek a nepek, hogy csunya meg mittomen, szerintem egeszen szeretheto es szimpatikus, abszolute illik a sztoriba, hogy nem egy eyecandy a foszereplo.
En a gold editiont vettem (gmg-n volt voucherem es igy majd 25%-ot sporoltam, kvazi annyiba fajt ott a gold, mint ubi storeban a standard), igy a season pass-szal majd jonnek a cuccok, tobbet nem kell foglalkoznom ezzel. Megvan az osszes AC, de valahogy hosszu tavon sosem tudott lekotni egyik resz sem (Black Flaget leszamitva, az top mai napig), de ebben latok potencialt. Es faj a szivem, hogy mar megint SW jatekot kapunk, ST-t meg senki sem csinal (a Resurgence ehhez kepest egybites amator pixelhalmaz, pedig az sem rossz annyira)
A skinek meg annyira nem erdekelnek itt sem, hogy azokert fizessek."
Az, hogy meddig fog kitartani a lenduletem, nem tudom, de egyelore az elmult evekben kiprobalt/jatszott uj megjelenesu jatekokhoz kepest ez most jobban lekot es jobban odaszegez a monitor ele, sot, van kedvem is folytatni a kalandot masnap, vagyis van ra esely, hogy beleszalad ebbe is majd ket, aztan haromszamjegyu oranyi jatekido.