Star Wars Outlaws
-
nem is értem ,hogy 2024ben még nem tartunk ott,ami már 15-20 éve is benne volt a játékokban,hogy karaktert alkotsz. lehetnél fiú,lány,lmbtq,zöld hajjal,vagy akár kopasz is,nem hiszem hogy olyan nagy erőbe tartana megalkotni a saját karaktered aztán a beilleszteni az átvezető animációkba. aztán mindiki olyan karakterekkel játszik amilyennel akar. Mass effektben is ,bár leegyszerűsítve egy női és férfi karakterre,de meg tudták oldani,skyrimben is meg volt oldva
kapásból ki lenne fogva a szél a rinyából hogy női meg ronda meg akármi.
a játék viszont az én véleményem szerint nem jó. bugos,életszerűtlen,az ai egy rakás szar. a világ sztem szép,a sztori sem rossz.
az ubi részvényei zuhanórepülésben,már kb csak az új assa húzhatja ki őket a szarból. ott is megy a rinya a sötét bőrű szerepló miatt,de engem nem az zavar,hanem pl h kiadnak egy trailert amiben pl így mozog a ló. egy trailerben,amivel el kéne adni a játékot,és arra nem veszik a fáradságot hogy legalább az jó legyen. szinte odahúzza az ember szemét.de összeségében meglátjuk mi lesz belőle
én tippre egy copy pasta assa játékra számítok,csak most japánban lesz ,nem amcsiban,franciában vagy olaszban.
mondom ezt úgy,hogy a black flag nagyon bejött,de a többi sajnos nem fogott meg.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.13. 10:31:48