Star Wars Outlaws
-
Kancsalborz #45 Divatfika...XD
Hát persze...XD
Bírom ezt a visszatérő konformista dumát.
Persze, jó ez mint a Starfield pl...XD
De nem gond, még egypár évig jöhetnek az ilyen meg ehhez hasonló "színvonalú" AAA "csodák", azután majd amikor a "nyereségükből" több kreatív játékipari dolgozót már nem lehet leépíteni mint ahogyan az az utóbbi pár évben zajlott, majd csak beadják a kulcsot ezek a semmire nem való "top" játékgyártók, és lesz végre megint innováció, kreativitás, és bátorság ezen kategóriában is, amivel egyébkent az indie piac már évek óta osztályokkal felettük áll... :)
Le lehet írni minden n+1-ik ilyen copypaste, repetitív, ötéves kor felett kihívást nem nyújtó, tizenéves projektjeikhez képest AI működésében, játékmenetében, komplexitásában, világ, karakterépítésében látható visszalépéseket mutató optimalizálatlan, sokszor félkészen kiadott sz@rkupacokra hogy : "Há' jó ez , mer én e'vagyok vele, minek kötözködni, mit vár mást akárki ? " meg "divatfikát" mantrázni, csak a tavalyi, meg az idei év jónéhány ilyen címének valós- egyébként gondosan rejtegetett, és titkolt, de persze a piac által nagyon is jól látott, lásd a tőzsdei "eredményeiket"- bevételei, meg persze a mindenhol fellelhető örökös "fanbolyok" hozsannái ellenére a közvélemény értékelése azt mutatják, hogy erős rések keletkeztek már ezen gigacégek azon elméletük falán, hogy fizetett hirdetésekkel, zsebrevágott mainstream gamersajtóval, meg kamutrailerekkel is eleget lehet szakítani... ;)
Hogy valakinek ez tetszik, azon semmi kifogásolni való nincs, ízlések és pofonok, maga a játék világa is olyan, hogy vannak egyszerűbb, és összetettebb darabok, értéke egyiknek sem ezen múlik, de ha valaki -nem "kezdő" gamerként, aki már játszik évek, evtizedek óta- a látottak, tapasztaltak alapján csak "divatfikáról" tud beszélni, és csak akként tudja értékelni a pl. ezen játékkkal szembeni kritikákat is, ott azért én komoly kognitív disszonanciát érzékelek inkább, már meg ne haragudjon senki...