Star Wars Outlaws
  • PiszkosFred
    Vicces, hogy mindehhez egy OW videot raktal, akiknel nagyobb k*rva keves streamerbol lett az utobbi idoben... :D

Amiota Kennedy a fonok, azota van baj. Ennyi. Amikor bejott a kepbe Favreau es Filoni, akkor jo iranyba indult el a folyamat (a realitasok talajan maradtak es probaltak picit kilepni a Luke/Vader/Solo arnyekabol), de aztan jott megint a vezetes, hogy nem eleg, hogy a SW mindenkie (mar 40+ ve), hanem az SW legyen MINDENKIE, igy aztan hozta az egeres banda azt, ahol most tartunk, visszatertunk megint ugyanarra a 3-4 bolygora, mert a kib.szott galaxisban nincs mashol elet es tortenet :D

Nekem addig volt igazan jo a SW, amig nem kaptam mindenre valaszt, amig nem lattam mindent, amig volt misztikum es amig a kerdesekre kozosen, forumokon kerestuk a valaszt es orultunk, ha talaltunk valami utalast. Most, hogy mindenrol (is) van mar sorozat es azt is tudod a jedikrol, pubrol, improl, stb-rol, amire nem is voltal kivancsi, igy mar sok(k) az egesz, igy mar nem izgalmas. A vicc az, hogy most sem tudok tobbet, csak a reszletek lett pontosabbak, mert a foszereplok ugyanazok, meg mindig es mar megint.

Outlawsnal pont ez tetszik, hogy vegre egy olyan vilagba csoppenek bele, amibol eddig nem sok volt, csak erintolegesen ismerted a bolygokat, szereploket, "eletstilust". Tudtad, hogy van ez a vilag, ismerted Solo, Lando es a Huttok sztorijaibol, lattad mar itt-ott jatekokban par reszletet, de teljes fokuszt nem kapott.

Ha most elkezdik futoszalagon gyartani a tolvaj, csempesz, svindlerek vilagaban jatszodo sztorikat, ez is tul lesz tulva, mint minden a jedikkel es az imp vs pub sztorival kapcsolatban.

Ezert is kellene mar nagyon a Old Republic es Revan, mert bar ott is lesz boven sith meg ero, meg szokasos baromsag az elmult 40 evbol, de vegre hatraugrunk 3000 evet es az az orulet es kaosz, ami akkor volt, talan ad egy kis ujdonsagot.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.12. 14:11:29