• Andrevv
    "Azt írtam róla, hogy a tudósok felhívták a figyelmet arra, hogy nem kellene hisztizni."
    Tegyünk egy hasonlatot, mert gyakorlatilag te most ezt csinálod: ha én azt mondom, hogy a nyuszikának nem kell sapka, te azt mondad kell, mert a róka farka túl hosszú és lompos. Egy olyan dologgal akarsz valamiben érvelni, aminek semmi köze a témához. Mit nem értesz ezen? Amiket belinkelsz, semmi köze az aktuális témához. Néztem a többi linkjeidet is, de időpocsékolás, mert ugyanazt csinálod. Miért linkelgetsz be olyan grafikonokat hőmérsékletekről és CO2-ről, amiknek semmi köze hozzánk, nem is léteztünk. Csak azt az időszakot vegyed, amióta létezik ember. Igen, előttünk is voltak változások, de ha nem tudnád, folyamatosan haltak ki fajok, több kihalási hullám is volt már, némelyiket éppenséggel légköri változások okozták. Sok dínó nem is találkozott egymással, mert nem ugyanabban a korban éltek. Ha csak azt vesszük, hogy a természet túléli ezt a változást is, akkor igen, egyetértek, de a jelenleg ismert fajok többsége belehal. Az ember valószínűleg nem, mert elért egy bizonyos fejlettségi szintet és gyorsabban tud alkalmazkodni mint más fajok, de ettől függetlenül sokan fognak szenvedni és belehalni. Ha ez neked jó így, akkor rendben van, nincs miről beszélni. De ha azt mondod, hogy nem vagyunk felelősek abban ami történik, akkor egy idióta vagy, ha tetszik neked, ha nem. Ja és ne korlátozd az egészet csak felmelegedésre és CO2-re, az előbbi csak egy tünet a sok közül a másik pedig egy mérhető, aggasztó adat, sok mással együtt. Az emberi tevékenységnek sok hatása van, ez egy sokkal összetettebb dolog mint amit a te csőlátású kis fejecskéd fel tud fogni.
    Tényleg jó lenne, ha lenne valami értékelhető érved, bár egyetlen valid linked, de nincs. Küldözgetsz itt mindenféle nonszensz szarságot és ráfogod, hogy nesze, itt a bizonyíték, közben pedig semmi köze az egészhez. Ez nagyon gáz.
    "gyakorlatilag a világ összes tudósa csatlakozott"
    "15ezer az összes? :-) "
    Olvasd el újra a teljes szöveget amit írtam, azt mondtam "majd utólag". Csak egyetlen elismert és ma is aktív tudós nevét írd le légyszi, aki azt állítja, hogy az emberiség nem felelős a klímaváltozás miatt. Ezt így szó szerint. Csak egyet, de ne valami szenilis barom legyen aki a twitteren szónokol hülyeségeket. Ne egy olyan linket küldj ami nincs kontextusban és csak nagyon árnyaltan lehet ráfogni bármit is. Ami még fontos, NE, ismétlen NE térj el a témától. Nem a vegyi anyagok és szigetelések káros hatásairól szóljon már megint, nem tudsz átverni.
    És akkor most jöjjön a majmok párzási szokásai, én már semmin nem lepődöm meg ennyi hülyeség után...