manypet#44
"A "Heidelberg appeal"-nek semmi köze nem volt a klímaváltozáshoz"
Azt írtam róla, hogy a tudósok felhívták a figyelmet arra, hogy nem kellene hisztizni. Ennek melyik részét nem értetted, kis seggdugaszom? :-)
Ugyanakkor mivel hülye vagy, mint egy marék kavics, ezért nem olvastad el a többit, amit beraktam. Ugyanis a következő link már egy másik, 1600 tudós által aláírt forrás, amiben éppen azt írják, hogy nincs klíma-vészhelyzet:
https://clintel.org/wp-content/uploads/2023/08/WCD-version-081423.pdf
Amiben egyébként több meteorológust találsz, mint a te 15ezres forrásodban. Nem gyanús kicsit?
Amúgy te mit hoztál a kinyilatkoztatásaid alátámasztására, kis söpredékem? Mert hogy leírt szöveget sem tudtál értelmezni, azt látjuk. Ezen kívül? :-) Csak mert a forrásodban már a kép is hazudik. Az erdőterületek aránya ugyanis éppen hogy nőtt a Földön az utóbbi 100 évben. Éppen az 1920-1950 között volt rekord alacsony, azóta viszont folyamatosan növekszik. (Pl. nálunk Mo.-on is pont 1920 és 1950 között volt 10% körül, most meg 20% felett van, lassan a 25%-ot is eléri. De ugyanígy volt sok más helyen is. A trópusokon csökkent a területük, de máshol meg növekszik. Összességében pedig lassan, de biztosan de növekszik az erdőterületek aránya.)
Ennek ellenére ezt a sok-sok tudósod, szépen aláírták, ahogy azt kell. Hogy jaj de csökkent az erdőterületek aránya. Mert ha nem írták volna alá, kirúgták volna őket a picsába. Tudjuk, hogy megy ez manapság a baloldali világban. Vita a témáról semmi, csak a propaganda ezerrel. Nemigen látunk a TVben vitát az ellentétes nézetekről. Viszont ha valaki ellentmond a mainstream-nek, akkor ellehetetlenítik, kirúgják, stb. Láttuk már ezt a Covid idején is. A klímahiszti sem más.
"gyakorlatilag a világ összes tudósa csatlakozott"
15ezer az összes? :-)
"A folyók szabályozása pedig éppen hogy a talajvíz eltűnését okozza és fokozza az elsivatagosodást."
Pont ezt írtam, te kis barom. :-D Hogy nem a felmelegedés okozza az elsivatagosodást, hanem teljesen más okra vezethető vissza. Ezért írtam, hogy esetleg folyószabályozásról hallottál-e már, mikor nekiállsz klímaváltozás témában sivatagosodásról pampogni. Ennyire nem megy a szövegértelmezés? Lehet, a külföldön tartózkodásod az ok. Bár elnézve az írásaidat, inkább csak segghülye lehetsz. :-)
És egy büdös szóval nem írtam, hogy ne az ember okozna a Földön problémákat. Ez megint csak a te szalmabábod, mert ordenáré idióta vagy. Sehol nem írta szerintem senki, hogy ne okoznánk a Földön problémákat. Csak a felmelegedés okának megtett a CO2 emelkedést kritizálom. Meg azt, hogy erről a közéletben nincs érdemi vita még tudósok között sem, csak dogma meg propaganda. Melyik része nem érthető ennek? Utoljára szerkesztette: manypet, 2024.08.20. 14:05:54