InZOI
-
Ironman2 #52 Aránylag jó a fordítás,bár a menüben a mentés kétszer szerepel magyarul,de ugye tudjuk hogy az egyik a mentési hely választás,a másik pedig a sima mentés.Fejlődési rendszer az szuper,bármit cselekszünk,számolja a program,és hozzáadódnak a skillekhez.Enyhén szerepjáték beütése van az egésznek,nem mindegy mivé fejlődünk.Itt is minden megtalálható mint a Simsben,életcélok,mondjuk a jutalmakat még nem láttam,de gondolom vannak azok is.
Van egy kis hátizsákunk,az a leltár,biztos később lehet azt is növelni.Túlságosan is hasonlít a Simsre,de ez komolyabb fajtája.Itt is vannak aktuális feladatok,amiket megjelentet a játék,és teljesíteni kell.Van hangulatjelző,a szükségeket végre karikában látjuk,mint a túlélőjátékoknál.
Még annyira nem merültem bele,de a héten kivesézem rendesen.A város jó nagy,buszokkal lehet közlekedni egyes városrészek közt.Valószínű a másik kettőnél is így van.
A játék mechanikájára vagyok kiváncsi,meg az útkeresésre,ha pl sokan vagyunk egy házban.Családot nem generáltam előre,mert sajátot akarok csinálni.
Grafikáról én csak pozitívan tudok nyilatkozni,nekem mindent epic-re rakott,a dlss-t nem kapcsoltam be,alapból is nincs bekapcsolva,nincs is értelme neki.Ray tracing viszont be van lőve a menüben.4k felbontást nem használok,mert régebbi monitorom van,és csak 1920x1080-at ismer max,még a HDR-t sem ismeri.Jó kihívója a Simsnek,a karakterek végre emberek,nem rajzolt furaságok.Érzelmeket látjuk az arcukon,jól megcsinálták.MAjd írok még róla a héten.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.30. 03:13:12