147
InZOI
  • Ironman2
    Ezek ketten összeállnának,még ez lehetne akár a Sims5 is! Kalifornia közelebb van a másik irányba Dél-Koreához :)
  • Plata
    Sims küldött az inzoi-nak egy üdvözlő sütit.
    Csak már elfelejtettem hogy instagramon vagy twitteren. :D
    Reggel olvastam és kiment a fejemből.
  • Plata
    Bug volt a gyerekgázolás.
    Link-elek.
  • Plata
    Délelőtt láttam egy hírt hogy már van az inzoi-hoz is pucér mod.
    Jó gyorsan összehozták,bár a hírt nem olvastam el csak a fejlécet,de ha jól láttam az egyik fizetős.
    nem volt rá időm hogy megnézzem,később meg már nem találtam meg,mivel az sg miatt folyton törlöm az előzményeket,különben nem enged fel.
  • Simpiko
    Építési mód - Objektum elhelyezése szabadon (rács figyelmenkívül hagyása):
    Építési módban válassza ki a szabadon mozgatni kívánt objektumot , majd tartsa lenyomva az ALT billentyűt , és helyezze a kívánt helyre.
  • Plata
    Nézz fel STO-ba ha van időd,fél nyolc körül sikerült venni majdnem 5k zent.
  • Plata
    Értem,sajna nem szeretem a páleszt.
    Én inkább a bort szeretem.
  • PiszkosFred
    Mint nekunk a palinka, gyogyir es megoldas mindenre.
  • Plata
    Az meg mi a manó?
  • PiszkosFred
    Lesz beloluk soju reklam :)
  • Ironman2
    Egész jónak tűnik.A játék még meg is kérdezi hogy nézel ki.DD
  • Norbertboy
    Kíváncsi vagyok a kamera adatokkal mit kezd a cég?Kinek adja el az emberek arcát akik használják a játékhoz a kamerát?
  • Simpiko
    No, meg is vagyok önmagammal... Kaptam magamtól egy szép (vagy csúnya, nem tudom) házat is meg kocsit is.

• Simpiko
    Új Zoit fogok kreálni, aki majdnem én lennék, ugye... Vettem neki egy kertitraktor fűnyírógépet, amit bőszen törölgethez egyenlőre. A kertészkedést úgy lehet fejleszteni, hogy veszel egy Bonsait, azt nyírkedheted, hogy fejlődhess... hogy kapálni ettől mikor fogok azt nem tudni.DDD
    Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.30. 13:11:05
  • Simpiko
    Bírom, hogy végre szabadon mászkálhatok... majdnem. Tegnap egy jégfalba is ütköztem Valószínűleg ezt a részt még nem járhatom be.

Van benne már alapból pénz csaló kód is... 100000 M... izét lehet egy gombnyomásonkét hozzáadni a háztartás összegéhez. Mondanom se kell rögtön csilliomossá lett szegény csóró Zoim.DD
  • Ironman2
    Aránylag jó a fordítás,bár a menüben a mentés kétszer szerepel magyarul,de ugye tudjuk hogy az egyik a mentési hely választás,a másik pedig a sima mentés.Fejlődési rendszer az szuper,bármit cselekszünk,számolja a program,és hozzáadódnak a skillekhez.Enyhén szerepjáték beütése van az egésznek,nem mindegy mivé fejlődünk.Itt is minden megtalálható mint a Simsben,életcélok,mondjuk a jutalmakat még nem láttam,de gondolom vannak azok is.
    Van egy kis hátizsákunk,az a leltár,biztos később lehet azt is növelni.Túlságosan is hasonlít a Simsre,de ez komolyabb fajtája.Itt is vannak aktuális feladatok,amiket megjelentet a játék,és teljesíteni kell.Van hangulatjelző,a szükségeket végre karikában látjuk,mint a túlélőjátékoknál.
    Még annyira nem merültem bele,de a héten kivesézem rendesen.A város jó nagy,buszokkal lehet közlekedni egyes városrészek közt.Valószínű a másik kettőnél is így van.
    A játék mechanikájára vagyok kiváncsi,meg az útkeresésre,ha pl sokan vagyunk egy házban.Családot nem generáltam előre,mert sajátot akarok csinálni.
    Grafikáról én csak pozitívan tudok nyilatkozni,nekem mindent epic-re rakott,a dlss-t nem kapcsoltam be,alapból is nincs bekapcsolva,nincs is értelme neki.Ray tracing viszont be van lőve a menüben.4k felbontást nem használok,mert régebbi monitorom van,és csak 1920x1080-at ismer max,még a HDR-t sem ismeri.Jó kihívója a Simsnek,a karakterek végre emberek,nem rajzolt furaságok.Érzelmeket látjuk az arcukon,jól megcsinálták.MAjd írok még róla a héten.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.30. 03:13:12
  • Simpiko
    Hát má nem is emlékszem, hogy melyiket választottam.pfff
  • Ironman2
    Ti melyik várost választottátok az elején? Kiváncsi lennék,van-e játékbeli különbség a városok közt.pl amit az egyikben meg lehet tenni,azt a másikban nem.
  • Ironman2
    Ez gyors volt
  • Simpiko
    Aztaaaa...

Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 15:06:34
  • Plata
    Na és mennyire jó ez a gépi?
    Mert amikkel mostanában összefutottam azok a szemét kategóriát sem érték el.
  • Simpiko
    Jött a játékhoz magyarítás (gépi)

A zip fáljban benne van atelepítési útmutató is.

Letöltés: https://simfileshare.net/download/5380301/

• Simpiko
    Jééééé, itt van már rögtön nasi automata is az utcán... és még működik is... Hát ez rettenetes hír neked Maxis.

• Simpiko
    Nem. Nem váltok kínai nyelvre. Megígérem! DDDD
  • Simpiko
    Nekem is kell vennem új karit hozzá... Meg megvettem a Cities Skylines 2-őt is ahhoz sem lesz elég az 1050-es egy idő tán. Sőt a Farming Simulátor 25-höz is már RTX-es dukál. Szóval elkezdek, mint a tyúkok kapirgálni, hogy összejöjjön egy jó kis karinak az ára. :D
  • Simpiko
    Kapott a játék egy gyors javítást:
    Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt bizonyos gombok eltűntek, miután újra beléptek a lobby-ba. Ez a kínai nyelvet használóknál jött elsőkörben.
    Kijavítottunk egy időszakos hibát, amely megakadályozta az előcsarnok menüjének megfelelő működését
    Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt bizonyos családi adatok beállításai nem egyeztek a felhasználói felületen megjelenő értékekkel
    Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt az egyedi ruhák vagy kiegészítők eltűntek a játék újraindítása után
  • Plata
    Hát ha 1050-el megy akkor lehet én is kipróbálom majd,amint nem lesz early.
    Vennem kéne már egy új gépet,de ötletem sincs honnan,a kedvenc szervizem meg boltom bezárt.
  • PiszkosFred
    Egesz korrekt, azt hittem regi kartyakkal szoba sem all.

Megfekeztek tegnap a tuzet, vegre valahara, ismerosom pont kint van Jeju szigeten "nyaralni", es irta, hogy bejelentettek a munkalatok veget egyelore :)
  • Simpiko
    Mindenki lett tájékoztatva róla, hogy ez egy korai hozzáférésű játék. Ami ugye azt jelenti, hogy a teljes készenléti állapota valahol a látóhatár szélénél is azon túl van... Voltaképpen ez egy tesztelésnek is mondható... csak fizetünk érte. Anno a Sims 4 megjelenésekor is ugyanez volt a műsor... ott sem volt pölö űszómödansze az elején. Szóval szerintem a készítők tükön ülve lesik a visszajelzéseket.... Kivéve, ha nekik is menniük kellett tüzet oltani...
    Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 10:17:54
  • Plata
    Hát ha igaz,jönnek javítások,főleg mert jelenleg gyerekeket lehet benne gázolni meg egyebek,ami miatt ki vannak akadva a játékra.
  • Simpiko
    Végre szabadon lehet kószálni... Az útvonalkeresésen bizony van mit kalapálni, mert a figurám össze-vissza futkos mire el indul oda, ahová küldeném. A közlekedést is jól megcsinálták: Zöld jelzésnél ment át a zebrán a túlsó oldalra.
  • Simpiko
    Hát médiumra állítottam a beállítást most így néz ki... Geforce 1050 TI 4gb ram... de tervezek rtx-es karit venni mindenképen.

Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 08:17:23
  • Plata
    Azért ez még nagyon early acces. :D
    Plusz ha ez a hülye majom nem pofázna annyit,jó lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.28. 17:04:40
  • Ironman2
    Király!! Főleg a 3d nyomtatás,meg a mesterséges intelligencia rész benne!
  • AnuluWork #33
    "Gamer tűzoltók" :)
  • Ironman2
    5 nap múlva meg a Paradise,bár attől még tartok egy kicsit,mitől lesz ingyenes. Kb olyan lesz mint a Second Life,a különböző tartalmak mikrotranzakciósak lesznek,ráadásul kriptovalutával is dolgozik.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.28. 11:05:11
  • Ironman2
    Addig nem várunk,nem bánom meg hogy most kiadok rá 16 ezret.
  • Ironman2
    Én is most csapok rá!!!!!!!!!

Vége a Sims uralomnak a mai naptól!!!
  • manson222
    Fogja még ezt is az Epic ingyen osztogatni :DDDDD
  • Simpiko
    Meg is vettem a Steamen...hehe
    Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.28. 08:44:29