147
InZOI
-
Ironman2 #67 Ezek ketten összeállnának,még ez lehetne akár a Sims5 is! Kalifornia közelebb van a másik irányba Dél-Koreához :) -
Plata #66 Sims küldött az inzoi-nak egy üdvözlő sütit.
Csak már elfelejtettem hogy instagramon vagy twitteren. :D
Reggel olvastam és kiment a fejemből. -
Plata #65 Bug volt a gyerekgázolás.
Link-elek. -
Plata #64 Délelőtt láttam egy hírt hogy már van az inzoi-hoz is pucér mod.
Jó gyorsan összehozták,bár a hírt nem olvastam el csak a fejlécet,de ha jól láttam az egyik fizetős.
nem volt rá időm hogy megnézzem,később meg már nem találtam meg,mivel az sg miatt folyton törlöm az előzményeket,különben nem enged fel. -
Simpiko #63 Építési mód - Objektum elhelyezése szabadon (rács figyelmenkívül hagyása):
Építési módban válassza ki a szabadon mozgatni kívánt objektumot , majd tartsa lenyomva az ALT billentyűt , és helyezze a kívánt helyre. -
Plata #62 Nézz fel STO-ba ha van időd,fél nyolc körül sikerült venni majdnem 5k zent. -
Plata #61 Értem,sajna nem szeretem a páleszt.
Én inkább a bort szeretem. -
Mint nekunk a palinka, gyogyir es megoldas mindenre. -
Plata #59 Az meg mi a manó? -
Lesz beloluk soju reklam :) -
Ironman2 #57 Egész jónak tűnik.A játék még meg is kérdezi hogy nézel ki.DD -
Norbertboy #56 Kíváncsi vagyok a kamera adatokkal mit kezd a cég?Kinek adja el az emberek arcát akik használják a játékhoz a kamerát? -
Simpiko #55 No, meg is vagyok önmagammal... Kaptam magamtól egy szép (vagy csúnya, nem tudom) házat is meg kocsit is.
-
Simpiko #54 Új Zoit fogok kreálni, aki majdnem én lennék, ugye... Vettem neki egy kertitraktor fűnyírógépet, amit bőszen törölgethez egyenlőre. A kertészkedést úgy lehet fejleszteni, hogy veszel egy Bonsait, azt nyírkedheted, hogy fejlődhess... hogy kapálni ettől mikor fogok azt nem tudni.DDD
Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.30. 13:11:05 -
Simpiko #53 Bírom, hogy végre szabadon mászkálhatok... majdnem. Tegnap egy jégfalba is ütköztem Valószínűleg ezt a részt még nem járhatom be.
Van benne már alapból pénz csaló kód is... 100000 M... izét lehet egy gombnyomásonkét hozzáadni a háztartás összegéhez. Mondanom se kell rögtön csilliomossá lett szegény csóró Zoim.DD -
Ironman2 #52 Aránylag jó a fordítás,bár a menüben a mentés kétszer szerepel magyarul,de ugye tudjuk hogy az egyik a mentési hely választás,a másik pedig a sima mentés.Fejlődési rendszer az szuper,bármit cselekszünk,számolja a program,és hozzáadódnak a skillekhez.Enyhén szerepjáték beütése van az egésznek,nem mindegy mivé fejlődünk.Itt is minden megtalálható mint a Simsben,életcélok,mondjuk a jutalmakat még nem láttam,de gondolom vannak azok is.
Van egy kis hátizsákunk,az a leltár,biztos később lehet azt is növelni.Túlságosan is hasonlít a Simsre,de ez komolyabb fajtája.Itt is vannak aktuális feladatok,amiket megjelentet a játék,és teljesíteni kell.Van hangulatjelző,a szükségeket végre karikában látjuk,mint a túlélőjátékoknál.
Még annyira nem merültem bele,de a héten kivesézem rendesen.A város jó nagy,buszokkal lehet közlekedni egyes városrészek közt.Valószínű a másik kettőnél is így van.
A játék mechanikájára vagyok kiváncsi,meg az útkeresésre,ha pl sokan vagyunk egy házban.Családot nem generáltam előre,mert sajátot akarok csinálni.
Grafikáról én csak pozitívan tudok nyilatkozni,nekem mindent epic-re rakott,a dlss-t nem kapcsoltam be,alapból is nincs bekapcsolva,nincs is értelme neki.Ray tracing viszont be van lőve a menüben.4k felbontást nem használok,mert régebbi monitorom van,és csak 1920x1080-at ismer max,még a HDR-t sem ismeri.Jó kihívója a Simsnek,a karakterek végre emberek,nem rajzolt furaságok.Érzelmeket látjuk az arcukon,jól megcsinálták.MAjd írok még róla a héten.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.30. 03:13:12 -
Simpiko #51 Hát má nem is emlékszem, hogy melyiket választottam.pfff -
Ironman2 #50 Ti melyik várost választottátok az elején? Kiváncsi lennék,van-e játékbeli különbség a városok közt.pl amit az egyikben meg lehet tenni,azt a másikban nem. -
Ironman2 #49 Ez gyors volt -
Simpiko #47 Aztaaaa...
Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 15:06:34 -
Plata #47 Na és mennyire jó ez a gépi?
Mert amikkel mostanában összefutottam azok a szemét kategóriát sem érték el. -
Simpiko #46 Jött a játékhoz magyarítás (gépi)
A zip fáljban benne van atelepítési útmutató is.
Letöltés: https://simfileshare.net/download/5380301/
-
Simpiko #45 Jééééé, itt van már rögtön nasi automata is az utcán... és még működik is... Hát ez rettenetes hír neked Maxis.
-
Simpiko #44 Nem. Nem váltok kínai nyelvre. Megígérem! DDDD -
Simpiko #43 Nekem is kell vennem új karit hozzá... Meg megvettem a Cities Skylines 2-őt is ahhoz sem lesz elég az 1050-es egy idő tán. Sőt a Farming Simulátor 25-höz is már RTX-es dukál. Szóval elkezdek, mint a tyúkok kapirgálni, hogy összejöjjön egy jó kis karinak az ára. :D -
Simpiko #42 Kapott a játék egy gyors javítást:
Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt bizonyos gombok eltűntek, miután újra beléptek a lobby-ba. Ez a kínai nyelvet használóknál jött elsőkörben.
Kijavítottunk egy időszakos hibát, amely megakadályozta az előcsarnok menüjének megfelelő működését
Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt bizonyos családi adatok beállításai nem egyeztek a felhasználói felületen megjelenő értékekkel
Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt az egyedi ruhák vagy kiegészítők eltűntek a játék újraindítása után -
Plata #41 Hát ha 1050-el megy akkor lehet én is kipróbálom majd,amint nem lesz early.
Vennem kéne már egy új gépet,de ötletem sincs honnan,a kedvenc szervizem meg boltom bezárt. -
Egesz korrekt, azt hittem regi kartyakkal szoba sem all.
Megfekeztek tegnap a tuzet, vegre valahara, ismerosom pont kint van Jeju szigeten "nyaralni", es irta, hogy bejelentettek a munkalatok veget egyelore :) -
Simpiko #39 Mindenki lett tájékoztatva róla, hogy ez egy korai hozzáférésű játék. Ami ugye azt jelenti, hogy a teljes készenléti állapota valahol a látóhatár szélénél is azon túl van... Voltaképpen ez egy tesztelésnek is mondható... csak fizetünk érte. Anno a Sims 4 megjelenésekor is ugyanez volt a műsor... ott sem volt pölö űszómödansze az elején. Szóval szerintem a készítők tükön ülve lesik a visszajelzéseket.... Kivéve, ha nekik is menniük kellett tüzet oltani...
Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 10:17:54 -
Plata #38 Hát ha igaz,jönnek javítások,főleg mert jelenleg gyerekeket lehet benne gázolni meg egyebek,ami miatt ki vannak akadva a játékra. -
Simpiko #37 Végre szabadon lehet kószálni... Az útvonalkeresésen bizony van mit kalapálni, mert a figurám össze-vissza futkos mire el indul oda, ahová küldeném. A közlekedést is jól megcsinálták: Zöld jelzésnél ment át a zebrán a túlsó oldalra. -
Simpiko #36 Hát médiumra állítottam a beállítást most így néz ki... Geforce 1050 TI 4gb ram... de tervezek rtx-es karit venni mindenképen.
Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.29. 08:17:23 -
Plata #35 Azért ez még nagyon early acces. :D
Plusz ha ez a hülye majom nem pofázna annyit,jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.28. 17:04:40 -
Ironman2 #34 Király!! Főleg a 3d nyomtatás,meg a mesterséges intelligencia rész benne! -
"Gamer tűzoltók" :)
-
Ironman2 #32 5 nap múlva meg a Paradise,bár attől még tartok egy kicsit,mitől lesz ingyenes. Kb olyan lesz mint a Second Life,a különböző tartalmak mikrotranzakciósak lesznek,ráadásul kriptovalutával is dolgozik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.28. 11:05:11 -
Ironman2 #31 Addig nem várunk,nem bánom meg hogy most kiadok rá 16 ezret. -
Ironman2 #30 Én is most csapok rá!!!!!!!!!
Vége a Sims uralomnak a mai naptól!!! -
manson222 #29 Fogja még ezt is az Epic ingyen osztogatni :DDDDD -
Simpiko #28 Meg is vettem a Steamen...hehe
Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.03.28. 08:44:29