• Tetsuo
    Paranoiád van, hogy azt hiszed minden mondatommal téged támadlak? Nem ellenérv volt az utolsó bekezdésem, hanem lefektettem az álláspontomat hogy tiszta legyen. Legalábbis egy kiindulás afelé, hiszen amúgy hosszú lenne.
    Amit a kapitalizmusról elmondtam, azt a kapitalizmusról mondtam, nem a szocializmusról. A szocializmus nem versenyezteti az embereket, hanem nivellálja. Még ezt sem tudod? Komolyan nem tudod mi a különbség a szocializumus és a kapitalizmus között? Szóval a személyekedés (IQ és hasonlók emlegetése) helyett nyugodtan cáfolhatsz ám állításokat is. Lózungok helyett mondjuk konkrétumokat is említhetnél...

A zsidókról mondtál dolgokat (végre valami), fogjuk rá, hogy saját véleményedet, de teljesen téves. Színjáték a "törésük", ha gój elleni érdek van, összezárnak. Általában konfliktusokban jelen vannak mindkét oldalon, az NSDAP-ot is pénzelték stb. Nem megyek bele jobban, mert érzékeny téma - te is tudod. A cionizmus 3 területe lefedi az úgynevezett globalista és a nacionalista zsidók törekvéseit, amik látszólag ellentmondások, a háttérben összhangban vannak.