manypet#45
"mi az álláspontod? Csak ez nem derült ki."
Éppen csak az derült volna ki, ha képes lennél olvasni is, nem csak tolni a rizsát. Lásd 34es hozzászólásom. Az az álláspontom, hogy a zsidóknál is törés állt be. Létezik a hatalmon lévő baloldali csoport, amelyik lelkesen tolja a szokásos balos dolgokat a médiában meg a nagy cégeknél, illetve az USA Demokrata pártjában. És ezek bizony erősen zsidóellenesek is. Mint ahogy minálunk is a balliberálisok magyarellenesek. Továbbá létezik a zsidóknál is a konzervatív, nemzeti érzelmű szárny, amelyik éppen "elnyomó" lett. Ezek vannak többségben most Izraelben, de ezek támogatják az USAban is a republikánusokat (meg van néhány a demokratáknál is). Ja és persze ezeket támadja minden fronton a balliberális palesztin-támogató bandájuk, ugyanúgy, mint minálunk a balliberálisok támadják a nemzeti érzelműeket, konzervatívokat. De egyébként nem lett volna bonyolult ezt megértened, csak simán el kellett volna olvasni és megérteni.
A kapitalizmusról írt szokásos szoci (jelen esetben nemzeti szoci) fröcsögésedet meg ha nem baj, nem is reagálom le érdemben. Szánalmas ez a 100 éve tolt propagandátok a gonosz kapitalizmusról, mikor sok esetben (most is) a ti szocializmusotokra hazudjátok azt, hogy az a kapitalizmus, majd lelkesen püfölitek az így készített szalmabábotokat. A még alacsonyabb szintű nevetséges hiedelmeidet meg szerintem inkább a kurucon érdemes tolnod. Ott megfelel hozzá az a 80 alatti IQ szint, amivel befogadható. Itt sajnos a legtöbbeknek azért ennél több jutott.
Azt meg már elpofáztam neked is, hogy egyáltalán nem vagyok demokrácia párti, mint ahogy az általam ismert kapitalisták döntő többsége sem az. Így az utolsó bekezdésed első mondata érvelési hiba (egyfajta állító kérdés).