• RJoco
    Semmi gond, ilyen előfordul itt elég gyakran. A #21 kimaradt.
    Amúgy én egyik app-ot sem szeretem, bár a lidl-öst szoktam használni, oda gyakran járunk. Bár csak és kizárólag azért működik jelenleg, mert csak így volt jó áron a kedvenc pizzám. Ezért megcsináltam. Amúgy meg korábban a pénztárnál jutott eszébe, hogy fogadjam el a felhasználási feltételeket, én meg kapásból nem fogadtam el. Erre nem adott kódot. Úgyhogy a pénztárnál azt mondtam, hogy nincs.
    Már a penny-nek is van app-ja. Pont ugyan azt csinálják, mind a lidl-ösök.
    Undorítónak találom az egészet. Futtass kétszáz alkalmazást, ha kétszáz boltba jársz?
    És akkor ott van, hogy aktiváld is a kuponokat, ami eleve tök hülyeség, miért nem aktívak kapásból?
    A payback esetén még megértem, mert az pontgyűjtő és néha egyik kupon üti a másikat, vagy épp nem a következő vásárláskor akar nagy mennyiségben olyan áruból vásárolni az ember, amire van szorzó, így lehet játszani. De ami konkrét árura van, akár egész héten, az egyszerűen kicseszés az emberrel, hogy indítsa el naponta többször is az app-ot és nézegesse. Mert ugye, ha használtál egy kupont, akkor inaktívvá válik és, ha másnap is használni akarod, akkor rá kell nyomni az aktiválásra.
    Az állandóan változó qr kódot meg nem is értem.