zetortraktor#15
Itt a Marvelről volt szó. De persze kitágíthatod műfajokra. Persze, van bőven szuperhősös film. De egyrészt csak az látott 4 havonta egy Marvel vagy DC filmet, aki oda van a műfajért, másrészt szuperhősös filmnél lehet, hogy gyakrabban látunk romantikus filmet, komédiát, űrhajós filmet, vagy horrort. Én, ha valamilyen műfajért oda vagyok, mondjuk a horrorért, biztos, hogy nem zavarna, ha havi 1-2-nél többet látnék. Ezért is volt jó, amikor a Hulu meg az Amazon csinált ilyen horrorgyűjteményeket.
Engem egy pillanatig nem zavar, hogy vannak olyan műfajok, amikből egy csomó film van. Maximum nem nézem őket. Ha pedig szeretem, akkor reklamálok, hogy miért csak ennyi van belőlük.
(Ha már szuperhősös filmek és sorozatok, mint műfaj, éppenséggel pont azért kell ennyi, hogy legyen bőven remekbe szabott darab. Nyilván ezek adaptációk, de ettől még, ha nem lenne ennyi, akkor lehet, hogy nem lenne Boys vagy Umbrealla Academy vagy Invincible vagy Moving vagy Extraordinary. Mindenki el tudja dönteni, hogy mit és mennyit néz. Ha valaki nem képes leállni vele, akkor magát okolja, ne azt, hogy készülnek filmek.)