• RJoco
    Az Adguard egyelőre még megy mind a két gépemen. A barátnőm gépén egyszer vacakolt a yt. Kikapcsolta, visszakapcsolta a blokkolót és megint jó volt.

@AndReWsss: Utánanéztem ennek a prémiumnak. 6€ a Lite és nézhetsz reklámokat. Kösz nem. 13€ a teljes prémium havonta. Éves szinten akár 130€ is lehet, ha egybe perkál az ember. Mondjuk ilyenkor letöltési lehetőség is jár mellé, ami nem rossz, feltéve, ha csak a hangfájlt is le tudom szedni. Jelenleg erre is vannak ingyenes megoldások. Szóval 130€ évente csak erre, hogy ne legyen reklám. Emellett még kifizetek úgy 230€ körüli összeget a TV adóra, hogy a német állam csatornái működhessenek, amit kutya nem hallgat, néz. Pont mint Magyarországon, csak ott beépítették az adóba. Akkor még rájön a 600€-nyi internet díj, melyben a mobil nincs is benne. Csak net. Meg vezetékes telefon, de az meg már net alapú. A router fogyasztási költsége lesz mindebből talán a legkevesebb, bár emelt villanyárak mellett már ez is kérdéses. Jah és akkor még az albiban kiperkálhatok 160€-t műholdas TV-re is, mert benne van a szerződésben, hogy ez is van. TV adásokat semmilyen formában nem nézünk. Szóval 390€ instant kuka évente. És még szórjak el 130-at azért, hogy ne nézzek reklámot? Nem, kösz. A levegőért ne fizessek már? Jó, hogy nem kérnek a boltok parkolási díjat, mert megállok náluk vásárolni!

Amúgy nem lenne semmi gond a reklámmal, ha jól működnének, de nem teszik.
    Az egyik videóban, a promós résznél (ezt a prémiummal sem lehet kikerülni, de a normálisabb készítők jelölik az idősávon, hogy meddig tart, mások meg nem) láttam egy pénztárcát. Meg is tetszett, rá is kerestem (asszem a link a leírásban volt). Onnan kezdve minden, ami képes volt reklámokat megjeleníteni (ez általában csak telefonon lehetséges), tolta ezt a pénztárcát. Tetszett, szép karácsonyi ajándék is lett. 100€ fölötti az ára. Már meg is van. Aztán rákerestem, mert normális leírás nem volt a szerelésről. YT mindjárt bedobott egy összehasonlító videót. Az ürge vagy 10 féle hasonló pénztárcát próbált ki, melyek közül talán mind olcsóbb volt, mint ez (és lehet, hogy egy-kettő még praktikusabb is). Ekkor felmerült bennem a kérdés, hogy miért is nem kaptam én ezekről reklámokat? Csak és kizárólag azt látom viszont, amit egyszer már megnéztem. Hasonló termékeket soha. Pedig ez lenne számomra az egyik lényeg, ha már reklámot nézek. Mindegy, a pénztárcával meg vagyok elégedve. A többire nem is néztem rá, mert már van.
    Ja igen, ez is idegesítő, hogy azt figyeli, mire klikkelek, azt meg már nem, hogy meg is vettem és továbbra is tolja ugyanazokat, amiket megnéztem már és adott esetben meg is vettem.
    Persze a yt reklámok mások. Ordítanak és totál olyat ajánlanak, ami baromira nem érdekel. Már amikor véletlen belefutok egybe, mert rossz helyen taperolom a telefont és elindítja a yt alkalmazást.

Persze, el lehetne ügyesen ezt adni, de nem teszik. A jelenlegi felállásban meg inkább kerülöm, ha tehetem.
    Amúgy meg van egy-két oldal, mint itt az SG is, aminél baromi idegesítő, hogy húzom az oldalt a híreknél, aztán ugrik egyet. Jellemzően, hogy a reklám teljesen a képernyőn legyen ismét. Persze ez is csak telónál, mert ott nincs blokkolva a reklám. Másik idegesítő dolog, mikor fentről úszik be a kis reklámcsík és ugrik egyet a szöveg.
    Nagyon durván másképp szokott kinézni egy-egy oldal a telón, mint PC-n. És nem azért, mert más a tájolás és felbontás, hanem, mert az egyiken tele van reklámmal, a másikon meg nincs.