• RJoco
    Réges-régen nem volt reklám. De érdekes.
    Most meg 30s blokkokkal akarják traktálni az embereket? Te meg még támogatod is? Te (is) vagy az élő bizonyíték arra, hogy az agymosás tökéletesen működik.
    Nehogy azt hidd, hogy nem fordult meg a fejemben a prémium. De egyrészt nem ad semmi olyat, ami érdekelne. Azért meg miért fizessek nekik, hogy ne kapjak meg valamit? Akkor már inkább a blokkolókat támogatom, mert az sok oldalra vonatkozik, nem csak egyre. Minden oldalon fizetni, hogy ne nézz reklámot? Érdekes koncepció. Biztos tele vagy lével. Jó neked.
    Pont nemrég beszélgettem a kollégával erről és én is mondtam neki, hogy a prémium nem olyan drága. Aztán kiderült, hogy de. Ő valami 3-4000 Ft-ot nézett havonta. Nem is fizetett elő. Én azóta sem néztem utána, így se megerősíteni, se cáfolni nem tudom. A blokkoló egyelőre működik. Ha meg nem, akkor inkább veszek egy Pi-t, ezzel kikerülve a böngészőbe ágyazott bővítményt. Így legalább a mobilok is reklámmentesek lesznek itthon. VPN-nel meg máshol is. És nem csak a yt, hanem más oldalak is, app-ok is.