• Frekvency
    #12
    egyébként ebben a szisztémában az egyik legnagyobb haszonélvező a Tinder, oda amelyik NŐ bejelentkezik az élete végéig fizeti a tagdíjat, még akkor is ha közben megházasodott és 8 gyereke lett :DDDDDDDDDDDDDDD

    A nagy cumi az, hogy sokan azt hiszik ha letörülnek egy appot akkor az előfizetés is megszünik. A nagy faszt!!! Utána is vonogatják szépen a lóvét a kártyádról és ha esetleg kártyát váltanál. a felhasználási feltételnél írják, hogy joguk van a fizetési követésre, a bnakodat utasithatják, hogy továbbra is utalják nekik a pénzt!

    "A Fizetési módodra vonatkozó adataidat a Tinderen a Beállításokban szerkesztheted. Ha egy fizetés a fizetési mód lejárta, elégtelen fedezet vagy más ok miatt nem kerül rendezésre, és nem szerkeszted a Fizetési módot vagy nem szünteted meg vagy törlöd az előfizetésed, továbbra is viseled a felelősséget a be nem szedett összegekre vonatkozóan, és feljogosítasz bennünket arra, hogy továbbra is ráterheljük a díjat a Fizetési módra, ha az frissül. Ennek következtében a fizetés számlázási dátuma módosulhat. Emellett feljogosítasz bennünket, hogy a hitel- vagy betéti kártyád szolgáltatójától lekérjük a hitel- vagy betéti kártyád frissített vagy új lejárati dátumait és kártyaszámait. A fizetési feltételeid a Fizetési módodon fognak alapulni, és meghatározásukhoz felhasználhatók a közötted és a pénzintézet, a hitelkártya kiállítója vagy a Fizetési mód egyéb szolgáltatója között fennálló megállapodások. Amennyiben nem az amerikai kontinensen tartózkodsz, úgy elfogadod, hogy a Tindernek küldött kifizetés az MTCH Technology Services Limited vállalaton keresztül kerül továbbításra."
    Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2023.07.13. 18:06:24