• defiant9
    #54
    1.Érvelés helyett a google a abrátod hivatkozással kiléptél a racinonális vita keretiből, így elveszteted azt.

    "Nem veszíthettem el semmilyen vitát, tekintve, hogy nem is volt!"
    Ha ezzel megnyugtatod magad akkor vedd így, ettől még ez bizony vita volt, nyilván a primitív sunyi vitakultúrád miatt alacsony színvonalúvá vált, de ezt is elveszteted.

    "A NATO támadásnál a BT döntés hiánya Koszovó esetében szerinted miért is NEM probléma, kvázi bocsánatos bűn, szükséges rossz?"
    Igen, ez volt a lehető legjobb elérhető megoldás.

    "És most az oroszok ukrajnai beavatkozásnál miben különbözik szerinted a helyzet ettől, azon kívül, hogy neked az amcsik szimpik, a russzkik meg nem?"
    Sokban. Pl. az ukrán hadsereg nem próbálta meg az orosz nemzetiségűek szisztematikus gyilkolásával elűzni azokat, ha így tettek vola akkor arányos/jogos lett volna az orosz katonai közbeavatkozás. Így azonban nem volt legitim oka a háború megindításának, ez egy nyivánvalóan területszerző szándékú imperialista háború.

    "A háborút követően az albánok minden más nemzetiségű embert elüldöztek"
    Valótlan állítás, ezért van most is a feszkó mert nem. Ennyire nem vagy képben.
    "Tehát a háború gyak nem volt megoldás a nemzetiségi problémákra"

    "Tehát a háború gyak nem volt megoldás a nemzetiségi problémákra, "
    A háború arra volt megoldás hogy megállítsa a népírtási/elüldözési folyamtot. Ezen célját elérte, enélkül a szerbeket semmi nem tartotta volna kordában, mert az oroszok szartak bele, noha állításod szerint lett volna lehetőségük megállítani.