• NEXUS6
    #50
    Na kérem pont erről beszélek.
    Az oktató-tanulóvezető példád tökéletes, méghozzá a (SAE) LVL2 fejlett vezetéstámogató rendszerrel kapcsolatban, amilyen a Tesla is, de nem az önvezetővel kapcsolatban.
    Azzal kapcsolatban az lehet egy jó hasonlat, hogy kölcsönadod a haverodnak a kocsidat/megkéred, hogy a hétvégi bulizáson, koncerten ő legyen a söfőr. Végig ő vezet, nálad még jogsi sincs, a forgalmit is a kezébe nyomod, sőt aztán amikor hajnalban már totál offon vagy, akkor a hátsó ülésen teljesen öntudatlan/vezetésre jogilag és gyakorlatilag is vezetésre alkalmatlan állapotban bóbiskolsz és ő hazaszállít. Na ez az önvezetésre a megfelelő hasonlat.

    Köszönöm, hogy a vita lezárásaként gyak bebizonyítzottad, azt a kijelentésemet, hogy nem vagy tisztában az önvezetéshez kapcsolódó kategóriákkal, nem vagy képes, még az általad belinkelt segédanyag használatával sem azokat beazonosítani. Erre való tekintetel én is javasoltam korábban, hogy ilyen témájú cikkekhez ne nagyon írogass, a saját, amúgy is romokban levő tekintélyed és önbecsülésed megőrzése érdekében. Köszönöm, hogy végül ezt most belátod.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.06.09. 08:54:59