• Irasidus
    #68
    Ez megint csak sima abuzálás, azaz személyeskedés. A szövegértési fogyatékosságod, továbbra sem magyaráztat semmire, hogy nem érted az viszonyítást. Végül, a "Ennyi! Érted? Képes vagy rá?" lekezelő kérdéseid nem témába vágó kérdések, hanem domináló jellegűek, ami az abuzálás formája megintcsak. Had kérdezzem meg, te már csak érvelési hibákkal tudsz válaszolni? Szerinted ez a válaszod a Graham-ábrán hol helyezkedik el, te úgy gondolod a tézisemre reagálsz? Mert nem, ez sima abuzálás, tudatlanságra hivatkozás, és a válasz ignorálása újra és újra - ami viszont tényleg a trollkodás alapos(!) jellemzője!

    Továbbra sem KELL forrás önálló gondolatokhoz, általános tudásból levont konzekvenciákhoz a tudományban (egy fórumon meg végképp). A források használata nem annyiból áll, hogy hiperhivatkozást beszúrunk minden sz@rra ami eszünkbe jut, mivel ez önmagában nem forrás, és helytelen ilyen módon a használata. A források használatához forráskritikai, és az adott témában való jártasság is szükséges, amit az olvasó (pl.: NEXUS6) se használni, se értelmezni nem tudna a kellő előképzettség nélkül (ami így kimeríti a tekintélyelvűség fogalmát, ami jelen esetben a forrás, hiszen a háttértudás, és értelmezés nélkül semmire sem jó). Ebből kifolyólag a "forrás" üvöltözése semmi másra nem jó, mint az érvek ignrolására, azaz egy retorikai trükk. Másrészt a forrás hiánya nem bizonyítja hogy az állítónak nincs igaza, és azt sem bizonyítja, hogy aki követeli a forrást annak igaza van. Jelen esetben az érveim önállóan megállnak, forrás nélkül is, mivel speciális tudást nem igényel!

    Szóval kedves NEXUS6 ezért nem kapsz forrást, mert nem szükséges a mondanivalóm alátámasztásához, az érveim speciális tudást nem igényelnek, a te tudatlanságod meg nem ok a források használatához! Ezek önálló gondolatok, konzekvenciák aminek a forrása az én agyam. Persze tudjuk, hogy nem is ez a célod, hanem kizárólag az érvek ignorálása, és a másik bosszantása, ami megintcsak a trollkodás jellemzője.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2023.02.02. 19:19:18