• NEXUS6
    #63
    Tehát nem volt ilyen kijelentésed egy marha olcsó megrendelhető lézerrel kapcsolatban. Hmmm érdekes.

    Kijelentésed a lézerrel kapcsolatban #31

    Megnéztem a cikket, a kutatás került ennyibe, mert rengeteg drága és hosszú mérést végeztek, maga az eszköz Yb:YAG lézer piaci ára potom összeg, maga az eszköz tényleg egy lézer, aminek kezeléséhez semmilyen képzett humán erőforrás nem szükséges, másrészt nagyobb karbantartás, vagy inkább cserét nem igényel mint egy lézer. Itt a kulcs a szoftveren van, nem az eszközön, csak halkan megjegyezném.


    Kérdésem a kijelentéseddel kapcsolatban #34

    Te most miről beszélsz?
    Itt most nem egy lézer pointerről van szó, amire a cicusok ugranak, hanem egy több fokozatú 689 GW csúcsteljesítményű egyedileg legyártott eszközről.
    LINK

    Kíváncsi lennék a te forrásodra is már, tudod #17


    Kérdésemre adott válaszod #36

    Te beteg vagy.


    Megjegyzésem a válaszodra #38

    Hmmm. Ez volt a forrásod, amit kértem, a lézer költségeire vonatkozóan?

    Érdekes válasz.


    A kijelentésed alapját képező forrásra vonatkozó válaszod #42

    NEXUS6 informális tévedései:

    Forrás (mert különben nincs igazad)!

    Nem szükséges forrás önálló gondolatokhoz, általános tudásból levont konzekvenciákhoz a tudományban (egy fórumon meg végképp). A források használata nem annyiból áll, hogy hiperhivatkozást beszúrunk minden sz@rra ami eszünkbe jut, mivel ez önmagában nem forrás, és helytelen ilyen módon a használata. A források használatához forráskritikai, és az adott témában való jártasság is szükséges, amit az olvasó (pl.: NEXUS6) se használni, se értelmezni nem tudna a kellő előképzettség nélkül (ami így kimeríti a tekintélyelvűség fogalmát, ami jelen esetben a forrás, hiszen a háttértudás, és értelmezés nélkül semmire sem jó). Ebből kifolyólag a "forrás" üvöltözése semmi másra nem jó, mint az érvek ignrolására, azaz egy retorikai trükk. Másrészt a forrás hiánya nem bizonyítja hogy az állítónak nincs igaza, és azt sem bizonyítja, hogy aki követeli a forrást annak igaza van. Jelen esetben az érveim önállóan megállnak, forrás nélkül is, mivel speciális tudást nem igényel! Ennyi.


    No comment