• NEXUS6
    #61
    Az általánios észrevételeidhez, ahogy pl a #60-oshoz sincs észrevételem. Egyrészt, vagy csak áttételesen kapcsolódnak a konkrét témához, vagy mint a #60 is olyan általános kijelentéseket tartalmaznak, amit nem akarok megtárgyalni, vagy vitatni, mert pl. egyetértek vele.
    Ezekre írtam: Igen, és?

    A konkrét kijelentésidhez azonban volt reagálásom, kérdésem, amit te nagyvonalúan nem válaszoltál meg, hanem szkippelted.
    Pl. kérdeztem, hogy mire alapozod hogy ez egy marha olcsó, megrendelhető lézerrendszer. Válaszod az volt, hogy elkezdtél hőbörögni, hogy mi az hogy a kijelentéseid alátámasztására én forrásikat érveket kérek, milyen kisstílű vitamódszer már ez.
    Én ezt, mert gyak nem lehet beszélni a dühöngő őrülttel, elnegedtem.

    Általában elkezdtél hőbörögni, hogy dehát itt vizsgálni kéne a dogokat és azt nem teszi meg senki, de hogy mit is az nem jött át. Hoztad a Deep Water horizon példát, amire rákérdeztem, hogy akkor ez most hogy jön ide, talán segít megérteni a gondolatmenetedet.
    Szkippelted.

    Neharagudj de én elengetedtem, továbbra sem világos hogy mi a lófaxt is akarsz mondani egyáltalán, erős a gyanúm, hogy magad sem tudod, csak trollkodsz, amit még magadnak sem vallasz be. Csak téged tudnálak idézni, hogy mi erről a véleményem.