• defiant9
    #148
    1. "már ezerszer leírtam az álláspontoma"
    Az hogy offtopic álláspontokat próbálsz ezen pont alá betenni az ignorláva van. Ezek szerint ennyit sem sikerült megértened (szellemi fogyatékossokkal meg nincs nagyon miről vitázni). Ezzel ahogy mondtam a pontot a magam részéről zártam. Hazudtál, nem siekrült igaz9olnod hogy állításodnak van alapja. Nyugodtan betehetsz valami irreleváns referenciára mutató #-ot ha ettől megnyugszik a lelked, érdemben ez semmit nem jelent.

    2. Az hogy offtopic témákat próbálsz ezen pont alá betenni az ignorláva van.
    a. Nem sikerült igazolnod hogy a saját álltásod miszerint kereken 50.0% az esélye hogy drágább lesz a végtermék
    b. Ne sikerült cáfolnod hogy a generális vállalatgazdaságtani tétel miszerint a proto 99%á-ban drágább mint sorozatgyártás itt miért nem állna meg
    c. Kijelnetted hogy vannak tételeid amik a b. pontot igazolnák, de többszöri felszólításra sem voltál hajlandó listázni őket. (innentől joggal úgy veszem hogy üres bemondás volt a létezésük, szokásos Nexus6 féle hazudozás újabb eleme)

    3. Mivel nem voltál hajlandó formálisan új vitapontot nyitni, csak a korábbi fixált témájúkat próbáltad szétrollkodni/elterelni így más nincs is.

    A vita konklúzója még mindig az hogy a kiinduló álltásod hibás volt, amit te magad is elismertél. Tudom kínos. Ismét a földbe döngölve végezted. :)