• NEXUS6
    #147
    1. Értem, de ugye a hazugságos vádjaiddal kapcsolatban már ezerszer leírtam az álláspontomat, a #95-ben, a #142-ben és legutóbb pont a #144-ben, amit folyamatosan ignorálsz.

    Amire vonatkozott a későbbi #76-os kijelentésem az pedig az, hogy minekután kiderült hogy a kiindulási adat nem 2 Mrd, hanem 2 mill TE ELFELEJTETTED FELÜLVIZSGÁLNI az álláspontodat, hogy mennyiért is érné meg egy ilyen védelmet létesíteni és nem arra, amire te próbáltad ezt a kijelentést kihegyezni, lásd #95. Főleg hogy ezt a kijelentést nem is konkrétan neked, hanem elsősorban I-nek címeztem (téged is megemlítve) általánosan megfogalmazva, nem kitérve az álláspontotokban meglevő különbségekre.


    2. Ne terelj! Összhangban az 1.-gyel továbra is igaz, hogy nem válaszoltál arra, hogy az eddigi költségekre vonatkozó álláspontjaidból melyiket tartod érvényesnek: a.), b.), vagy c,)????? Csak mert itt ugye ezek nagyságrendileg térnek el egymástól. SZAL MIVEL IS KÉNE EGYETÉRTENEM, VAGY VITATKOZNOM? EZT NEM TUDOD MEGMONDANI!!!

    Pont emiatt, mert erre az egyszerű kérdésre SEM válaszoltál, nem tudom, MERT NEM ADSZ RÁ MÓDOT elfogadni azt az általános kijelentésed, hogy a végtermék ára (ismétlem: MELYIK ÁRA IS!?) törvényszerűen alacsonyabb lesz, mint az ahhoz kapcsolódó alapkísérlet.
    Ezzel kapcsolatban írtam:

    Áthidaló megoldásnak kismilliószor javasoltam az álláspontok közelítésére a valós kísérleti költség adataiból kiindulni, azt venni alapul, de te erre továbbra sem mutatsz semmiféle hajlandóságot.


    Hát marhára nem az a "vita" konklúziója, amit itt levontál, ide böfögtél! :O
    Az sokkal inkább abban foglalható össze, hogy a #3 alatt tett elsődleges kijelentésem nyilvánvalóan érvényes, ilyen védelem megépítése 2 Mrd-ért gazdaságilag továbbra sem tekinthető reálisnak. Többek között, mert eleve nem is 2 Mrd-ról szólt az eredeti történet, amit ÉN figyelembe vettem, TE azonban nekem úgy tűnik, hogy NEM!.
    Ha te ezt valami perverz logikával valahogy mégis az én hibámnak, sőt valami hazugságomnak érzékeled, és az én szememre akarod valahogy vetni, akkor nálad ott fenn valami nagyon nem stimmel.

    Azt amit te vitának nevezel az nem volt más, mint a fenti kijelentésed mindenáron történő bebizonyítása, kierőszakolása, az az nem válaszolsz alapvető, lényegi kérdésekre álláspontodat illetően, ignorálod a kijelentéseimet és végső soron a tényeket, folyamatosan és ciklikusan próbálsz eltérni a témától, lényegtelen szövegkörnyezetből kiragadott részleteket, hülyeségeket újra és újra előhozni, gyak szétoffolod a beszélgetést!
    Vitakultúra by d9 V2.0
    Gratulálok! :(
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.18. 00:45:31