• defiant9
    #146
    1. Szövegértés:
    A vitapont arról szól hogy hazudtál-e. A válaszom az hogy igen, az állításod valótlan volt, azóta sem tudtad felmutatni az alapját. Amennyiben más kapcsán új vitapontot szeretnél nyitni, a lehetőség adott, ezt a pont-ot azonban nem tudod eltéríteni.
    Tényleg olyan fafejű vagy hogy ennyit nem vagy képes felfogni? Várom az állításod igazolását. Enélkül ezt pontot végérvényesen buktad. (ha továbbra sem adod meg akkor a pontot ezzel fogom zárni a magam részéről)

    2. "hogy szerinted (legalább nagyságrendi szinten megfogalmazva) mennyiért érné meg a védelem létesítése?"
    Ezen pontnak nem ez a témája. Hanem az hogy a prototípus olcsóbb lesz-e, vagy kereken 50.0% az esélye hogy drágább lesz. Hiába is próbálsz más témára elterelődni, csak vergődsz.
    Ezen pont kapcsán kértem hogy idézd be a listád:
    "emlékeim szerint nem csak a szünetmentes energiaellátást vetettem fel"
    OK. Kérlek listázd prioritási sorrendben a végtermékárat növelő várható addicionális költségelemeket.
    Ezek egyike sem történt meg. Amennyiben továbbra sem fog megtörténni ezt pontot végérvényesen buktad. (ha továbbra sem kapd meg a pontot ezzel fogom zárni a magam részéről).

    Fogd fel azzal a csepp agyaddal hogy hiába próbálod eltéríteni ezt a két vitapontot, nem fog sikerülni. Ezek alatt ignorálok mindent ami offtopic. Megpróbálhatsz új vitapontot nyitni, ha ennek alapja az hogy cáfolod egy korábbi beidézett állításom akkor valszeg reagálni is fogok rá, ha csak úgy kérdezősködsz akkor meg simán ignorálhatom.

    A vita konklúzója még mindig az hogy a kiinduló álltásod hibás volt, amit te magad is elismertél. Tudom kínos. Ismét a földbe döngölve végezted.