• defiant9
    #133
    1. "Tehát szerinted, nekem nem volt és most sincs igazam, amikor sokaltam a költséget, tiszta beszéd"
    Nexus6 szambabáb érvelési hiba++
    Ez a pont továbbra is arról szól hogy hazudtál-e (tudjuk csak mellesleg mondtad amit mondtál, de a pont ezt a mellesleg odaszúrt hazugság képezi a vitapont alapját). Hiába próbálsz folyton elterlődni másra.
    1.2 "2 Mrd-ből származtatott 2,5%/50 mill-ért is szerinted megérné a rendszert létesíteni???"
    IGEN/NEM?
    Valójában a hazugságod igazolása szempontjából irreleváns hogy most mit válaszolék erre. A kijelentés pillanatában birtokában kellett lenned az alapjának. Hiába vergődsz nem fogsz belőlem egy konkrét szám értéket sem kihúzni hogy szerintem mennyiért éri meg kritiktus létesítmények villám védelme. Nekem annyi elég volt hogy elismerted hogy tévedtél és van legalább egy olyan usecase ahol várhatóan megéri.

    2. Ez a pont arról szol hogy a te állításod a helyes miszerint 50.0% hogy drágább lesz a végtermék ára
    Az én állításom hogy 99%-ban olcsóbb a sorozatgyártás. Én generálisan leírtam hogy ennek mi az oka.
    Te is leírtál 3 példát amit megcáfoltam hogy miért nem relevánsak (kb. egeret hasonlítasz az elefánthoz)

    3. Ezen pont az aggregátor költségelem nagyságát tisztázta. Nexus6 súlyozatlan bemondása ennek kapcsán cáfolva lett. Amennyiben nem kívánsz a generátor kapcsán több szót ejteni(megvédeni ezen költségelem 'showstopper' relevanciáját) akkor ez a pont zárható. Mást témát ehhez a ponthoz ne hozz be mert kukázva lesz.
    Amennyiben új állításod/kérdésed van a fenti kettőn túl, akkor arra megpróbálhatsz új pontot nyitni, vagy válaszolok vagy nem.