• defiant9
    #131
    1. "D9 is miért gondoltátok, hogy van olyan alkalmazás, hogy ez az irgalmatlanul nagy költség gazdaságilag működőképes lehet"
    Továbbra sem látom hogy ezen állításodat melyik mondatom alapján tetted. A beidézettek közt nincs olyan ami akár a közelében is lenne, sőt épp az ellenkezőjét írja le. Vagyis hazudtál.
    Azon szál hogy nem 25% lenne egy atomerőmű árához képest a 2 milliárd dollár az továbbra is áll, ez csak azt bizonyítja hogy több sebből vérzik az állításod nem azt hogy leírtam hogy tényleg 2 milliárdba fog kerülni. Csupán annyi hogy ennyivel számolva is tévedéseben vagy.

    2. Nevezheted (effektíven működőképes) kísérleti berendezésnek is, ez rajtad nem fog segíteni (nyilván most próbálsz ebbe menekülni, ilyenkor látszik mennyire szánalmas is vagy). A lényeg hogy ezen berendezés ára magasabb mint egy sorozatgyártott kereskedelmi terméké. Azon vergődéses hogy ennek ellenkezőjét bebizonyítsd pedig mind mind kudarcba fulladt.

    3.Zárható, Nexus6 nem kívánja az aggregátor költségre mutogató baklövésének cáfolatát megvédeni(próbál inkább kihátrálni belőle), így a pontot bukta.