• NEXUS6
    #122
    Szájbarágósan:
    #9

    A 2 milliárdra konkrétan le is írják hogy az a prototípus költsége, kereskedelmi mennyiségben várhatóan töredék lenne.

    Mi a gond ezzel a kijelentéseddel? Csak az, hogy ha minden igaz, mert kiderítetted, bár ehhez kapcsolódó linket itt még a mai napig nem prezentáltál, akkor nem 2 Mrd $ a kísérlet ára, hanem 2 mill $.
    Ezzel 2 dolog a probléma:
    A. Nem biztos hogy a végtermék ára sokkal olcsóbb lesz (ezt részletesen kifejtettem, hogy miért, amit te nem értesz, amin nem csodálkozom, mert mint írtam, el kellett volna olvasnod az eredeti publikációt, amit valszeg továbbra sem tettél meg).
    B. Nem mindegy, és erre vonatkozott a kijelentésem a #76 alatt, hogy mi a kiindulási költség, 2 mill $, vagy annak 1000X-ese, mégha esetleg el is fogadjuk (én nem), hogy a végtermék ára olcsóbb lesz.

    A LÉNYEG, HOGY AKÁR 2 MRD, AKÁR 2 MILL $ A KINDULÁSI KÖLTSÉG, SZERINTED MEGÉRI TELEPÍTENI A RENDSZERT!!! PEDIG EZ A VÉGTERMÉK ÁRÁBAN IS ÉRTELEM SZERŰEN 1000X KÜLÖNBSÉGET JELENT, ASZERINT HOGY MENNYI VOLT A KIINDULÁSI KÖLTSÉG!
    PL 2 milliós kísérleti költségről ne adj isten 100 ezer $-ra csökkentett végtermék ár helyett az általad #16 alatt említett helyekre: szélerőmű, és repülőtér (utóbbi esetben, részletesen leírtam miért hülyeség) még így a 100 milliós telepítési költség is megérné, ami a 2 Mrd-ból következne. LEGALÁBBIS TE NEM TESZEL KÖZTÜK KÜLÖNBSÉGET!

    Nincs itt hazugság, csak oltári nagy terelés! XD

    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.09. 13:55:18