• defiant9
    #119
    1. Tehát továbbra sem tudsz - a többször elhangzott kérés ellenére sem - egyetlen mondatot sem beidézni ami alapján a kijelentésed megtetted, szokás szerint irrelváns referenciára mutogatásba menekülték. Lol.
    Ameddig nincs beidézett mondatod addig ezt a pontot is buktad.

    2. Beidéztem az érvemet. NE JÁTSZD A HÜLYÉT.
    Kérem a releváns beidézett mondatot(egyszerű ctrl-c ctrl-v), sokkal egyszerűbb mint sok hsz-en keresztül bizpnygatni hogy te bizony beidézted már. Enélkül ezt a pontot is buktad.
    Kérem az érved beidézését ami megmutatja hogy a sorozatgyártásban készülő kereskedelmi termék ára milyen elv mentén kellene hogy nagyobb legyen a prototípus termékénél. Én leírtam hogy miért is szokott ez olcsóbb lenni(nagyon tömören: méretgazdaságosság)

    2.b Érvelési hibát követtél el. Az állításod igazolása helyett annak cáfolatát várod el. Ha az állításod nem támasztható alá, akkor annyit is ér, üres bemondás, de ezek a védjegyeid.
    Továbbra sem tudod semmivel alátámasztani hogy miért pont 50.0% az esélye hogy drágább lesz
    Így ezt a pontot is buktad.

    2.c. Hol van az 5 éves üzleti terv, amit kértem?
    Sehol, hülyeségeket lehet kérni. Az állításomat a vállalatgazdaságtan általános szabályai támasztják alá, az a gyakorlati tény hogy a prototípus drágább mint a késztermék, ez a 'termék' sem különleges ilyen szempontból.

    Ha új kérdést szeretnél feltenni nyiss rá új pontot.