• defiant9
    #117
    1. Ha új kérdésed van nyiss rá új pontot. ez a pont arról szól tettél egy kijelentést, amit hazugságnak minősítettem. Kérem a kijelentésed alapjául szolgáló állítás beidézését (nem 'érzést' ahogy te nevezted).
    "azonban TI továbbra is fenntartjátok, hogy a valóshoz képest 1000X szorzó is elfogadható"
    nexus6Hazugságai++
    Kérem az állításodat alátámasztó idézetet(rám vonatkoztatva).


    2. "Volt érvem. Amit viszont te nem akarsz elfogadni."
    Kérem az érved beidézését ami megmutatja hogy a sorozatgyártásban készülő kereskedelmi termék ára milyen elv mentén kellene hogy nagyobb legyen a prototípus termékénél. Én leírtam hogy miért is szokott ez olcsóbb lenni(nagyon tömören: méretgazdaságosság)

    2.b. "Te sem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, hogy nem 50% az esélye"
    Érvelési hiba: bizonyítási kényszer áthárítása. Tipikus Nexus6 vitakultúra elem, amikor sarokba szorul mindig ilyenekhez nyúl. Zárható, mivel Nexus6 nem tudta az állítását alátámasztani. A pontot így buktad.

    2.c. "azonban nem tudtad tételesen levezetni, hogy miért is lesz olcsóbb a végtermék"
    Nexus6 hazugság++. Leírtam példaszerűen hogy mik azok a tételek ami miatt olcsóbb. Mi volt erre a reakciód? Semmi, ignoráltad őket, de te magad sem mersz állást foglalni azzal szemben hogy a végtermék tipikusan >99%-ban olcsóbb mint a proto. Kellemetlen tény, marad a sunyulás, mellébeszélés a részedről.

    A lényeg továbbra is az hogy ostobaságot mondtál az elején(ez a vita alapja), mostanra kihátráltál mögüle, amit el is ismertél Úgyhogy úgy alle zusammen az egész vitát buktad, amit ezután csinálsz nem más mint trollkodás, és a vereság miatti kognitív disszonanciád oldási kísérelte. Lol. Szánalmas, gyerekes vagy még mindig.