• NEXUS6
    #116
    1. Mivaaan!? Továbbra sem válaszoltál a kérdésemre, ember! Nem tudom követni a logikádat, hogy miben is tévedtem volna!? :O Homályosítsál már fel in details pls! THKS XD

    2. 2a. Volt érvem. Amit viszont te nem akarsz elfogadni. A kettő két különböző dolog. Én sem fogadom el a tiedet, hogy ha a golyóstoll kifejlesztéséhez képest olcsóbb a végtermék db ára, akkor biztos ez ehhez a kísérleti eszközhöz képest is igaz lehet. Leírtam, hogy ugyanis ez egy kísérleti eszköz és nem prototípus. Kb. mintha Jedlik Ányos villanydelejes forgony meghajtású kiskocsiját hasonlítanád egy Tesla-hoz! Értem?

    2.b Komoly érvek. Komoly vitához. XD Te sem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, hogy nem 50% az esélye, hogy drágább lesz! Csak megjegyzem. ;) Szal mondom mégegyszer, hogy megértsd: A KÉRDÉS NEM ELDÖNTHETŐ:
    Amúgy meg mi lesz, ha szerinted buktam a pontot!? :O Nem az én problémám ha agyilag nem vagy képes felfogni az érveimet, már megbocsáss. Hidd el túlteszem magam rajta.
    Ha megengeded, azért egy kicsit szánakozom rajtad ezért.

    2c Lásd fenn. Lehet ilyen számodra valójában valós tartalom nélküli kifejezésekkel dobálóznod, hogy "közgazdasági trivialitás", azonban nem tudtad tételesen levezetni, hogy miért is lesz olcsóbb a végtermék. Szal lépjünk tovább.
    És ezért továbbra is javaslom, hogy nagyságrendileg maradjunk a kísérleti eszköz áránál, mint kiindulási költség.
    Annál is inkább, mert a lézer néhány komponensét kereskedelmi forgalomban kapható termék adja, amelynek esetében ugye szintén nem számolunk a fejlesztési költségével, csak a bolti árával.

    Szétszedheted 2.z-ig a kérdést, akkor sem tudsz válaszolni arra, hogy mennyi lesz a végtermék db ára!? ;)
    Tudod ez a "közgazdasági trivialitás"! XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.02.08. 00:46:57