• defiant9
    #114
    1. Ez OK is, tévedtél (ismét). A hazugság vádja alól(eről szól az a pont) azonban nem tisztáztad magad. Persze tudjuk, csak "mellesleg" hazudtál, nem ez volt a mondandód lényege.
    2.a "Nem volt érvem amellett hogy drágább is lehet a végső termék?"
    Nem volt. Te azt feltételezted itt hogy további R&D-re van szükség, vagyis eleve két R&D fázis hasonlítottál össze. Logikailag még mindig nagyon gyenge vagy.
    2.b Nexus 6 a sorozatos ignorációk miatt bukta a pontot.
    Továbbra sem tudod semmivel alátámasztani hogy miért pont 50.0% az esélye hogy drágább lesz.
    Ez egy szokásos hasraütés szerű Nexus6 bemondás. És most hogy számon van kérve hogy miért is, most már olyan kellemtelen a saját állításod hogy csak elsunnyogni bírsz, nem mered felvállalni sem. Lol. Ismét csak a földbe döngölve végezted, az ilyenek miatt.

    2.c Nexus 6 a sorozatos ignorációk miatt bukta a pontot.
    Mivel azon közgazdasági trivialitást kapcsán sem mer kijelentést tenni hogy nem/igaz miszerint a sorozatgyártás >99%-ban olcsóbb mint az R&D termék költség. Kimondom helyetted: de >99%-ban olcsóbb. Tudom fáj az álalátnos igazság, mert itt szembe próbálsz vele menni valami cherry picking-el, de ez van, szokjad, ha hülyeségeket beszélsz akkor mindig a sarokba szorulva végzed ahonnan már csak a sunyi gerinctelen taktikáiddal próbálsz szabadulni. Ismerünk már mit a rossz pénzt.