• kvp
    #11
    "A Titanicon is csak a feministák maradtak fent..."

    Inkabb a szegenyek. Tobb szegeny noi es gyermek utas halt meg mint elsoosztalyu ferfi utas. Ott inkabb az osztaly hatarozta meg a tuleles lehetoseget.

    "Nem baj, a fidesz szerint ugyis inkabb a pelenka mosasban vasalasban kene viritaniuk."

    Minden megszuletett gyerek fontos. Leginkabb ha a szulok jovedelembol elnek. Ez a gyakorlatban egykeresos csaladmodellt igenyelne, tehat a ferfi keresi a penzt, a no neveli a kisgyerekeket. A mai modern progressziv tarsadalmakban ez a csaladmodell mar nem letezik.

    "Ha az a cél, hogy jól érezzék magukat, akkor a prostik felvétele célravezetőbb."

    Ez is novelne a noi munkavallalok aranyat, de itt arrol van szo, hogy ha tobb a progressziv ember egy cegnel, akkor mindenki mas is alkalmazodik es boldog is lesz (jol lathato modon kimutatva), mivel egyebkent megbelyegzik es elkuldik. Az USA-ban a nok koreben konnyebb talalni progressziv embereket es oket vezeto poziciokba helyezve egyszerre lehet teljesiteni az ESG elvarasokat es szines, progressziv, feher rasszizmustol mentes munkahelyet kialakitani. Az egyetlen problema akkor van, ha az adott cegnel a tenyleges termelo munkat feher vagy keletazsiai ferfiak vegeztek, ugyanis oket elobb-utobb eluldozik ha nem tartoznak az lgbtqiap+ kozossegbe.

    "Én sem hallom a feministák hangos felszólalását azért, mert kevés a női bányász."

    A feministak jo reszet mar kizartak a mozgalombol, mert nem fogadtak el, hogy a transz nok is teljes erteku nok, sot magasabban vannak az elnyomottsagi rangsorban (igy tobb hatalom jar nekik mint a szuletett noknek). Egyebkent meg a mozgalom lenyege a vezeto poziciok megszerzeserol szolt, tehat a banyaszati ceg igazgatotanacsaban szivesen latnanak tobb not. A beosztott poziciokban mindegy. Ez az informatikai iparban a project manager es afolotti poziciokrol szol, tehat nekik csak ott problema hogy keves a no. A betatnitott programozo techikusok (lasd meg: kodolo majmok) kozott nem.