• NEXUS6
    #116
    Értem, tehát az adott témával kapcsolatban NINCS semmilyen szakmai jellegű álláspontod, kérdésed, a számokat HASRAÜTÉS módszerével generáltad (nyilván).
    Akkor felmerül bennem a költői kérés (nyilván erre is tudjuk ugyan választ, de azt is, hogy nem fogod ezt egyértelműen kimondani), hogy minekután a #15-ben megkaptad tőlem az általad feldonbott számokra vonatkozó VÉLEMÉNYEMET, és jeleztem, hogy ezen számok mennyire (NEM) tekinthetők szakmailag MEGALAPOZOTTNAK, akkor még vagy 40 általad befloddolt hsz-en keresztül itt rugózol gyak ugyanazon a kérdésen? Ha figyelembe is vesszük szerény személyem iránt mutatott, arcpirítóan jóleső rajongásod, akkor sem indokolható, helyesebben magyarázható a sem szakmailag, sem pedig a morálitás szempontjából nem elfogadható, a fórumozás vitakultúrájával összeegyeztethetetlen TROLLKODÁSON kívül mással eme hihetetlen aktivitásod.

    Megjegyzem minekután kijelentetted, hogy NINCS szakmai álláspontod a témával kapcsolatban, gyak irreleváns, hogy az általad megadott számokat én hogy értelmeztem, használtam fel aztán a válaszomnál (diszkrét értékek, vs intervallum).
    Ez ettől függetlenül nem változtat azon a TÉNYEN, hogy a kérdéses számokat TE irtad le először.

    Nos, az a helyzet, hogy a vádaskodásod alátámasztása még mindíg nem éri el a szükséges minimális szintet.
    Továbbra is szükség lenne, a vitát indító alapkijelentésem, aztán az ehhez kapcsolódóan felmerült kérdésed pontos beidézése, illetve válasz pontos és teljes, nem szövegkörnyezetéből kiragadott beidézése mellett, a kapcsolódó, ezekre mutató linkek megjelenítésére.
    Nézd, mindketten tudjuk, hogy mi volt a konkrét válaszom, akit érdekel és marha sok ideje van megnézheti a "vita" teljes folyamatát.
    Akkor is ugyan így trollkodtál, mint most, csak akkor több száz hsz-en keresztül. Most is itt a #15-ben már megkaptad a vállaszt, ami nem olyan volt, amire számítottál, ezért nemes egyszerűséggel nem vetted figyelembe.
    Sztenderd általad művelt eljárás, a válasz letagadása! Újra és újra ugyan azok a sztenderd mintákat mutatod a vit.. trollkodásaid során.