• TokraFan
    #21
    Egyrészt, a kettő összefügg. Azért létezik az igényelt nyugati tech és kényelem, mert politikailag és gazdaságilag más modellt visznek, ami engedi a versenyt és az innovációt, ellentétben a protekcionista autokrata/diktatórikus rendszerekkel (lásd. orkok vagy sajnos ma már hazánk is).
    Másrészt, nem vagyok meggyőződve az un. törpe kisebbségről. Jelenleg egy lájtos kádár 2.0, abszolút bolsevik/kommunista mentalitású kormánnyal, akik már nyíltan támogatják a terrorista oroszokat, akik ellen 1989-ben még "Ruszkik haza" mantrát tolták (vagy említhetjük a köpönyegforgató pohos beszédét 2009-ből, amikor még arról beszélt, hogy nem azért rúgtuk ki az oroszokat az ajtón, hogy aztán visszaengedjük az ablakon). Ehhez képest jelenleg egy k*rva nagy Hörmann kaput nyitottak nekik, ugyanezek ez "emberek". Mivel a teljes KESMA hálózatból nyugat ellenes és oroszbarát propaganda harsog -egyedüliként pl. az EU-ban-, nem mérvadóak a választási eredmények sem, mert az emberek jelentős része alternatív valóságokat lát és nagyjából esélye sincs más forrásból tájékozódni. Ezt hívják agymosásnak, ami kiválóan működik az oroszoknál is, és pont arra a mintára itt is.

    Van abban valami bájos, amikor olyanok támogatják putlert, akik egyébként "rohadt kommunistáznak". A kedvencem meg az, hogy putler itt a keresztyén kulturrra védője, miközben sarló-kalapácsos szovjet zászlót húzat fel az elfoglalt városokban (ahonnan szerencsére nem sokkal később ki is pucolják a tardokat az ukik, a szovjet zászlójukkal együtt).