• NEXUS6
  #81
  Az én utolsó érdemi bejegyzésem ez volt ezzel kapcsolatban:
  "Én úgy tudom, hogy 14-ben a Maidanon már kialakult egy békés megállapodás a tüntetők többségét képviselő erők és a kormányzat között. Amire a neonáci barátaid viszont azt mondták, hogy márpedig ők ezzel nem értenek egyet, és nem mennek haza.
  Aztán kisebb atrocitások kezdődtek, amit valakiknek sikerült gyak tűzharccá eszkalálni mielőtt az emberek nagyrésze elhagyta volna a teret. Ez triggerelte és a kormányzat ellen fordította a lakosságot.
  Csak megjegyzem, ha valaki nem tömi tele a civil/ellenzéki szervezetek zsebét, akkor nincs zenés esztrádműsor a nagyszínbpadon ,meg nem adják egymás kezébe a mikrofont a nyugati politikusok hogy egy ilyen műsorral akkora tömeget ott tartsanak."
  Ezt te gyak nem vitattad, hanem leírtad a #36 alatt az egész előzményét. Valahonnan bemásoltad. Amit én megköszöntem és elkértem a forrást, amire elkezdtél gyökérkedni.
  Ez lenne nálad a vita? Érdekes.

  Igen, és akkor mi is van?, Mert ezt nem vitatom! A forradalmi hangulat kialakulásához, mint írtam kell egy jó adag egzisztenciális bizonytalanság. Ami a Maidanon nem volt meg, csak a másik tényező a külső tényezők behatása.

  Mégegyzser leírom ezt is, hátha egyszer válaszolsz. A gázáremelkedés nem a háborúval kezdődött, hanem hogy az EU nekiállt tökölni az ÉÁ2-vel. Továbbra sem tártad fel hogy szerinted mi lehetett ennek valódi oka, azonkívül, amit írtam!? Illetve abban is mellélőttél, hogy mi volt ennek a kommunikációja, min ment a seggvakarás, a kifogáskeresés.

  Jézusom! Beakadt a lemez!? Lexarom az orosz sajtószabadság helyzetét, mikor fogod már fel!
  A fő orosz hírcsatornák vannak nyugaton lemeszelve és nem az egyes "álhírek". Nem tudom megnézni hogy adott eseményről mit mond a CNN, FT stb mellett az orosz RT, mert teljesen lemeszelték. Azt hogy másodlagosan milyen kis hircsatora honnan, hogy jut hozzá mégis az orosz forrásokhoz, az azért marhára nem ugyan az. Ez azért elég dúrván beavatkozás a sajtószabadságba.