• defiant9
    #80
    1. OK. Nem vitatod. Becitáltad a Majdant hogy majd ezt rávered az amcsikra, majd belebuktál mert valójában Putyin zsarolása volt az ok. Ismert forgatókönyv.
    2. '48-as forradalomnak ahogy mondod, jórészt a forradalmi hangulat volt az oka, és nyilván az osztrákoktól való függetlenedés. Ugyanez az orosz/komcsi elnyomás alóli szabadulás volt '56 motivációs rugója. Ezek önmagukban olyan erők ami kapcsán az emberek az utcára mennek.
    3. Az alapkijelentés az hogy az orosz gázszsállításoknak egy közvetlen akadálya van, az hogy Putyin elzárta a csapot, nics EU-s gáz embargó, nincs fizikai (karbantartási) oka. Ezt nem tudtad cáfolni, csak próbáltál elterelődni erről a tényről.
    4. Meg tud jelenni. Bárki leírhatja mit gondol, mert sajtószabadság van. Ezzel szemben Oroszországban nem. Ami nem tud megjelenni az a fake news propaganda, valóban ha az orosz érdek az állami szintű fake news terjesztés az nem tud hivatalosan megjelenni, ahogy bármilyen más fake news is akadályokba ütközhet, még az amerikai elnöké is, és ez így helyes, a szólásszabadság nem korlátlan, még ha te ostoba módon azt hiszed hogy igen.