• NEXUS6
    #79
    Mint azt korábban leírtam, nem kívántam vitatni az általad beírt pontosítást. Megköszöntem és elkértem volna a forrásod linkjét. Erre te gyökér módon beírtad, hogy Gúgli a barátom, és azóta is hiába jelzem hogy nem volt itt semmi vitató, ne adj isten támadó szándékom, te faxméregetsz. Gratulálok a vitastílusodhoz, amúgy!
    Szal nem baj, részemről nincs sértődés, hiszen ismerlek, ílyen vagy, ha zavarna már rég nem állnék szóba veled. De tudod, hogy ettől kezdve hasonló formában kapod tőlem is a háttér anyagokat. ;)
    Mondjuk elnézést is kérhetnél, de azt is mindketten tudjuk, hogy olyat te sose szoktál.

    Igen vettem, magamat cáfolom. De miért is!? Kérném ÚJRA ennek alapos kifejtését, amíg ilyen nincs addig elrakom a véleményedet a többi közé. Nincs mire reagálnom.

    Milyen terelősdi kísérlet? Ez volt az alapkijelentés: az orosz gázszállítás csökkentését már a háború előtt különböző indokokkal az EU/németek elkezdték az ÉÁ2 üzembehelyezésének szabotálásával. Pont.
    Te nekiálltál erre hablatyolni, ami kb az első gondolat volt ami eszedbe jutott, merthogy köze nem volt az akkor a sajtóban megjelent indokokhoz (amelyek szintén csak előrángatott indokok és nem valódi okok voltak). Csak jelzem újra.

    Miről beszélsz már megint!?
    Az volt a kijelentésem, hogy értelmes/szakmai szintű vita azért nem alakul ki a háborúval kapcsolatban, mert a sajtókorlátozások miatt az orosz érdekek, szempontok nem tudnak önmagukban, tisztán megjelenni. Pont.
    Tök mindegy, hogy milyen indokkal, féknyúz, vagy mert így szankcionálják a russzki újságírókat is, de az onnan jövő infó szűrt/szűkített.
    És igazán ennek az általánosabb, sajtószabadságra gyakorolt hatása sem érdekel, te kezdeted erre terelni a témát, amiről folyamatosan kijelentem, hogy hidegen hagy.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.09.27. 14:40:11