• NEXUS6
    #75
    +1 XD

    56- Hogy is mondtad lentebb, Gúgli a barátod!? Rengeteg érdekfeszítő cikket tud feldobni a SZER/CIA/56 összefüggésében. Hajrá!

    Azért a szoci tábor kifejezetten ráfeküdt anno a fiatalokra, tudod VIT-meg ilyenek. A teóriámat nem cáfoltam. Az volt, hogy egy rendes tömegmegmozduláshoz kell az egzisztenciális érintettség is (és az itt megvolt, nem akartak bevonulni), az hogy a KGB besegített valszeg csak extra volt.

    48-49-se hiszem hogy cáfoltam volna kérlek részletezd!

    Tehát továbbra sem tudod megindokolni, hogy már a háború előtt az EU miért is fékezett be egy felépített létesítményt, egy élő szerződést?
    A válaszodra azt irtam LOL. Miért is:
    "Mert a jelenlegi gázvezetékekre megkötött szerződések elégségesek az EU igényeihez, csak teljesíteni kellene őket " - nem elégségesek, és jelenleg a szankciókra hívatkozva bejelenteték az ÉÁ1 üzemképtelenségét és felhívják a figyelmet a megépített ÉÁ2 kihasználatlanságára. Ez nyilván egy nyomásgyakorlás, de a lényeget tekintve igaz. Azonban ha a jelenlegi/jövőbeni fogyasztás szerint elégséges az ÉÁ1, akkor minek is kötötték a szerződést az ÉÁ2re?
    "Miért nem teljesülnek? Mert Putyin szankcionál, és nem teljesíti a szerződéses vállalását. Vagy szerinted van olyan kötelezettség hogy csak az ÉÁ2-n lehet gázt küldeni?" Nem nincs, de lásd fentebb.
    Azonban továbbra sem válaszoltál arra, a kérdésre, hogy miért kezdte el az EU már az előtt megfúrni az ÉÁ2-t!? Amúgy nem ez volt az indok amit írsz. Hogy mi volt, ahhoz ott van a gúgli!

    Marhára vállalom, hogy buktam a sajtószabadság témáját Oroszországban, minthogy lexarom ezen kívül a rahedli olyan témát is, amit a beszélgetés elterelése miatt szoktál felhozni. XD
    LOL hol van itt a kettős mérce, írsz megint faxságokat, én csak a nyugati sajtószabadság kérdését próbálom vizsgálni, ahhoz képest, amilyen pl a háború előtt volt? :O XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.09.26. 11:45:03